Alex Mitriță, prezentat în stilul mare de CSU Craiova. Sute de fani s-au înghesuit să-l vadă

Alex Mitriță a fost prezentat în stilul mare de CSU Craiova. Sute de fani s-au înghesuit în număr mare să-l vadă laa revenirea în Bănie.

Alex Mitriță, prezentat în stilul mare de CSU Craiova

Oltenii au organizat un spectacol grandios pentru a marca revenirea lui Mitriță la echipă.

„Alex Mitriță te cheamă în Piața „Mihai Viteazul” marți, de la ora 19:30. Tu ce îi răspunzi?

Aici este orașul în care s-a născut. Aici a învățat ce înseamnă iubirea pentru Știința. Aici a trăit cele mai mari bucurii și emoții. „Piticul atomic” revine în locul în care îi bate inima cel mai tare, în ritm de samba. Aici, la Craiova! Ne-a fost dor de tine, Alex! Știm că și ție de noi! Acum, hai să ridicăm împreună din nou Oltenia în picioare!

De asemenea, vom avea parte și de un turneu special „Și eu vreau să fiu Mitriță” dedicat tuturor puilor de „lei” cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Fii alături de noi și fă primul pas spre echipa fanion a Olteniei, Știința Craiova! Rămâneți cu ochii pe paginile noastre de socializare că vom reveni cu noi amănunte”, a fost anunțul celor de la CSU Craiova.

Alex Mitriță: „Sezonul ăsta tragem tare”

Fotbalistul a făcut și el câteva declarații înainte de a face fotografii cu fanii.

„Da, am semnat cu Craiova. Am semnat un contract valabil pe trei ani și sunt foarte bucuros. Știți foarte bine ce înseamnă pentru mine această echipă, acest oraș, familia și sunt foarte bucuros că am făcut această alegere Alegerea aș fi făcut-o de anul trecut.

Am fost foarte aproape să vin de anul trecut, nu s-a putut, dar anul ăsta am zis că nu voi mai rata ocazia. (n.r. Este un pas înapoi?) Nu este niciun pas înapoi. Sezonul ăsta tragem tare să nu mai facem greșeala din acest an, să nu ne calificăm în Europa, și cu siguranță vom avea rezultate foarte bune. Cu siguranță.

De asta am și venit (n.r. să câștig campionatul). Această echipă merită, acest oraș merită să se bată la un campionat, să câștige iarăși un trofeu și m-aș bucura tare mult să pun piciorul la acest lucru”, a declarat Alex Mitriță.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed