Alex Mitriţă are tupeu! Anunţ clar după revenirea la CSU Craiova. Ce le-a transmis fanilor după victoria cu Dinamo

Alex Mitriţă are tupeu! Anunţ clar după revenirea la CSU Craiova. S-a aflat ce le-a transmis fanilor după victoria cu Dinamo, scor 2-0. Noua achiziţie a oaspeţilor spune că echipa sa se va bate la titlu şi Cupă în acest sezon.

Alex Mitriţă recunoaşte că prima repriză a fost una slabă pentru echipa sa. Recunoaşte însă că cele trei puncte sunt foarte importante.

Alex Mitriţă are tupeu!

„Am început puţin temători prima repriză. Am avut o discuţie la vestiar. Ne-am mobilizat şi am câştigat. Dinamo a jucat foarte bine prima repriză, dar important este că am scos cele trei puncte. Este start de sezon, venim după un campionat foarte greu. Important e că ne-am revenit”, a spus Alex Mitriţă, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Mitriţă are un mesaj clar şi pentru fani. „Pentru asta muncim. Ne dorim acest trofeu, dar vrem să acumulăm foarte multe puncte. Cu toţii putem mai mult. Sunt colegi noi şi vechi. Încă nu avem posesia, dar va fi altceva. Mi-au lipsit aceste meciuri. Fotbalul e frumos când ai fani. Joci cu altă motivaţie. Vom da totul pe teren”, a mai spus Mitriţă.

Andrei Ivan a deschis scorul, dar recunoaşte. Banda dreaptă nu e pentru el. „Meci greu. O primă repriză slabă. Mister a vorbit cu noi la pauză şi important e că am câştigat. Nu a ieşit nimic în prima repriză şi s-a văzut. Şi pentru mine e mai greu. Joc bandă dreaptă, este foarte dificil.

Toată lumea şi noi sperăm să luăm titlul sau Cupa, dar va fi un drum foarte lung pentru nou. Nu mai îmi e frică să execut penalty”, a spus şi Andrei Ivan, la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed