Alertă mondială! Brazilianul Pele are probleme grave de sănătate. A fost internat, de urgenţă, la spital

Este alertă mondială! Brazilianul Pele are probleme grave de sănătate. A fost internat, de urgenţă, la spital. Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai tuturor timpurilor este într-o stare gravă.

Probleme uriaşe de sănătate pentru marele Pele. Acesta a fost transportat astăzi la un spital din Sao Paolo. Conform americanilor de la BNO News, starea lui este tot mai gravă.

Brazilianul Pele are probleme grave de sănătate

Legendarul fotbalist, ajuns la vârsta de 82 de ani, luptă de ceva timp cu o boală cumplită. Este vorba despre un cancer la colon. Astăzi ar fi fost internat în spital, din cauza unor probleme cardiace. Potrivit americanilor de la BNO News, legendarul fotbalist brazilian ar fi avut și pierderi de memorie.

ESPN Brazilia spune că Pele este internat la spitalul „Albert Einstein” din Sao Paolo. Medicii au remarcat că există umflături pe tot corpul. Din primele examinări s-a constatat o problemă la inimă.

Fata fostului mare fotbalist, Kely Nascimento, a confirmat spitalizarea, dar spune că starea nu este critică. „Da, tatăl meu este în spital, sub tratament. Dar situația nu este urgentă! Promit să ajung lângă el și să postez câteva imagini de Revelion”, a spus fiica lui Pele.

În septembrie 2021, Pele a fost operat pentru înlăturarea unei tumoare la colon. Din acel moment a fost supus regulat unui trament de chimioterapie.

Cifrele lui Pele, socotit cel mai mare fotbalist brazilian al tuturor timpurilor:

30 de trofee a cucerit Pelé cu Santos (25), New York Cosmos (2) și naționala Braziliei (3);
643 de goluri a marcat Pelé în 659 de meciuri jucate la Santos;
77 de goluri a înscris ”Perla Neagră” în tricoul Braziliei (92 de selecții)
3 titluri de Campion Mondial: 1958, 1962, 1970

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed