Alertă la FCSB! Trupa lui Nicolae Dică, în pericol. Meciul din play-off-ul Conference League s-ar putea juca fără fani

Alertă la FCSB! Trupa lui Nicolae Dică este în pericol de a juca fără fani meciul crucial din play-off-ul Conference League. Vicecampioana nu a pus în vânzare, momentan, bilete pentru confruntarea de joi seara, de la ora 21.30.

FCSB – Viking s-ar putea juca cu tribunele goale după sesizările de la meciul cu Dunajska Streda.

Alertă la FCSB! Trupa lui Nicolae Dică, în pericol

Trupa lui Nicolae Dică stă în tensiine până când şefii UEFA vor lua o decizie în acest sens. Riscul ca meciul tur cu Viking Stavanger, de joi seară, de la 21:30, să se dispute fără spectatori sau pe un alt stadion, nu pe Arena Națională, chiar există, conform gsp.ro.

La meciul cu Dunajska Streda, tichetele au fost disponibile cu 6 zile înainte, iar interesul a fost unul enorm, peste 40.000 de fani au fost la meci. Acum, FCSB încă n-a anunțat disponibilitatea de achiziționare a biletelor, iar motivul este că nu știe dacă va putea să aibă sau nu public joi seară.

„Vă recomandă să nu puneți bilete în vânzare până nu vom da decizia finală în acest caz”, a fost mesajul din Elveţia pentru cei de la FCSB. Vicecampioana va face obiectul unei proceduri disciplinare la UEFA.

Sunt 3 capete de acuzare:

Un steag afișat de ultrașii din Peluză, care a fost considerat de observatorul de joc ca având însemne neonaziste. Steagul conținea un cap de ultras, cu cagulă pe față, care era imprimat pe o cruce albă pe fundal negru. Oficialul UEFA a interpretat că acel steag conține crucea celtică și automat a considerat-o un însemnat neonazist.

Aruncarea de materiale pirotehnice spre finalul meciului.

Nerespectarea protocolului de organizare în privința accesului spectatorilor, anume că scările tribunelor au fost ocupate de suporteri, în loc să fie lăsate libere.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari