Alertă la Australian Open 2023! Anunţul jucătorului a speriat pe toată lumea: `Nu am putut să mai țin racheta în mână`

Australian Open, anunț îngrijorător făcut de Sebastian Korda după accidentarea din sferturi de la Melbourne.

Korda a abandonat în ”sferturi” contra lui Karen Khachanov la scorul de 7-6 (5), 6-3, 3-0.

Australian Open, anunț îngrijorător făcut de Sebastian Korda

La finalul partidei, Korda a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are. Jucătorul a acuzat dureri încă de la turneul pre-Australian Open de la Adelaide.

„Am avut câteva probleme la Adelaide acum câteva săptămâni, dar apoi au dispărut. În timpul meciurilor de la Melbourne, a fost complet bine. Apoi durerea s-a întors și a început să mă deranjeze din ce în ce mai tare.
Am știut cam ce este imediat, chiar când am lovit mingea. Am simțit oarecum acel disconfort pe care îl simțisem și înainte. La unele lovituri nici nu am putut ține racheta. Voleul a fost aproape imposibil pentru mine. Deci mi-a fost puțin greu.

Sunt multe aspecte pozitive. Mult mai multe pozitive decât negative. Astăzi (n.r. ieri) a fost greu, dar sper că nu e nimic grav și că pot avea grijă de asta, așa încât să nu mă mai confrunt cu această problemă pe viitor.
A fost încă un turneu grozav pentru mine, primul meu sfert de finală într-un Grand Slam. Voi merge înainte cu capul sus și voi continua să lucrez”, a spus Korda.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari