Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac! Ce a putut să spună despre Simona Halep: ‘A fost accidentată la cap’

Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac! S-a aflat ce a putut să spună despre Simona Halep. ieşire uluitoare a magnatului după ce românca a reuşit să-şi dovedească nevinovăţia la TAS.

Simona Halep a distrus la TAS suspendarea de 4 ani pentru dopaj şi a revenit în tenis. Ion Ţiriac face, în acest context, o afirmaţie şocantă.

Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac!

Ion Ţiriac a avut o ieşire uluitoare la adresa Simonei Halep. Asta în contextul în care românca se pregătește pentru turneul de la Madrid, care se va disputa în perioada 23 aprilie – 5 mai.

Fostul lider mondial WTA nu a făcut parte din echipa României pentru meciul cu Ucraina din Billie Jean King Cup tot din cauza unei accidentări. Fetele noastre s-au impus cu 3-2. În acest context, Țiriac a avut o declarație surprinzătoare la adresa Simonei Halep.

”Simona a fost accidentată aici (n.r: la cap) şi cineva s-a jucat cu ea”, a spus Ion Țiriac. Halep primit un wildcard și din partea organizatorilor turneului WTA Oeiras, dar în cele din urmă s-a retras din cauza unei accidentări.

După turneul de la Madrid, Simona speră să fie invitată şi la al doilea turneu de Mare Şlem al anului, Roland Garros. Acolo, a câştigat turneul, în urmă cu 6 ani. Marele vis al lui Halep este însă să ajungă la Jocurile Olimpice de la Paris.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed