Adversara Soranei Cîrstea s-a dezlănţuit! A stârnit un scandal uriaş. Acuzaţii grave ale Petrei Kvitova

Adversara Soranei Cîrstea s-a dezlănțuit! Jucătoarea a stârnit un scandal uriaș, după decizia All England Club. Scandalul a început din cauza turneului de la Wimbledon.

Petra Kvitova, jucătoare care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea de la Miami Open, nu este de acord cu decizia organizatorilor turneului de la Wimbledon, care le permite jucătorilor din Rusia și Belarus să concureze.

Adversara Soranei Cîrstea a pornit un scandal uriaș

Adversara Soranei Cîrstea a pornit un scandal uriaș! Petra Kvitova a declarat că rușii și bielorușii nu au ce să caute la Wimbledon.

„Cred că nu ar trebui să li se permită să joace. După părerea mea, nu ar trebui să fie lăsaţi nici la Jocurile Olimpice. Deci sunt un pic de partea ucraineană în acest caz.

În primul rând, este sigur că sunt mereu împotriva războiului. Desigur, sunt mai îngrijorată de poporul şi jucătorii ucraineni

„Înţeleg că pentru Wimbledon a fost o perioadă dificilă anul trecut când nu a dat puncte pentru că ruşii şi bieloruşii nu au jucat”, a spus ea.

Din cauza excluderii, participanţilor la ediţia din 2022 nu au fost acordate puncte pentru clasamentele ATP şi WTA.

Kvitova, care a câştigat turneul de la Wimbledon în 2011 şi 2014, a adăugat că este deosebit de îngrijorată de participarea Rusiei şi a Belarusului la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

„Cred că Jocurile Olimpice există pentru că nu vrem război în lume. Acesta este ceea ce mă preocupă”, a spus ea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed