Sorana Cîrstea, luată pe sus de `uraganul` Petra Kvitova. Dubla câștigătoare la Wimbledon nu i-a dat prea multe șanse Soranei, care s-a oprit în semifinale la Miami

Sorana Cîrstea (32 de ani, 74 WTA) și Petra Kvitova (33 de ani, 12 WTA) au intrat în focuri, în doua semifinală a turneului WTA de la Miami.

”Sorana mă ucide la Grand Slem-uri”, a spus cehoica înaintea meciului cu românca. Făcea referire că la ultimele două ediții de Australian Open Au fost zâmbete, s-au schimbat complimente. Iar când a început meciul, Sorana Cîrstea a intrat în joc ca și până acum.

I-a mers totul până la 5-3. Apoi Kvitova a făcut break-ul și cehoiaca n-a mai pierdut nimic. Ba chiar a câștigat și un game alb, adjudecându-și primul set în 57 de minute.

Sorana s-a prăbușit. Și a început prost și setul secund. Cehoaica a făcut breakul din prima. Și 2-O, în doar câteva minute. Sorana și-a făcut apoi serviciul, dar n-a fost suficient cât să reechilibreze balanța. Dublă câștigătoare la Wimbledon, Kvitova a servit pentru meci la 5-4. Și l-a câștigat cu 7-5, 6-4.

Sorana s-a oprit în semifinale, iar Kvitova va juca în finală la Miami cu Elena Rybakina.

Scene uluitoare, incident cu un fan al Soranei

Un spectator român a fost avertizat atât de arbitra de scaun Jennifer Zhang (China), cât și de un bodyguard, în timpul meciului dintre Sorana Cîrstea și Petra Kvitova.

Fanul Soranei a urlat pur și simplu după fiecare eroare a Petrei Kvitova, care n-a mai rezistat și a cerut arbitrei să intervină.

Zhang i-a transmis spectatorului român să înceteze! Iar un agent de securitate a mers și l-a avertizat că va fi evacuat din arenă dacă va continua.

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed