Adrian Porumboiu s-a dezlănţuit! Mesaj clar pentru Edi Iordănescu. S-a aflat chiar înainte de România-Belarus

Adrian Porumboiu s-a dezlănţuit! Mesaj clar pentru Edi Iordănescu. S-a aflat chiar înainte de România-Belarus. Fostul mare arbitru a vorbit despre adversarul tricolorilor din această seară.

Adrian Porumboiu a spus clar. Băieţii lui Edi Iordănescu vor câştiga fără probleme. Belarus are o echipă chiar mai slabă ca Andorra.

Adrian Porumboiu s-a dezlănţuit!

Adrian Porumboiu a prefațat meciul naționalei României contra selecționatei Belarusului, din preliminariile Campionatului European din Germania, din 2024. Fostul patron al celor de la FC Vaslui crede că elevii lui Edi Iordănescu vor avea o misiune ușoară împotriva bielorușilor.

Asta se întâmplă şi pentru că UEFA ia în considerare să excludă naționala Belarusului din actuala campanie de calificare. Totul, ca urmare a implicării acestei țări în războiul declanșat de Rusia în Ucraina. „Ăia, săracii, sunt «împachetați». Ce să mai… Așteaptă și sancțiunile care nu au nicio legătură… Să-i sancționezi pentru că au un conducător care nu știu ce face… Sportul e sport. Sunt împotriva… La fel și cu Rusia, că e stat terorist. Lasă-i să joace fotbal.

De parcă jucătorii sunt teroriști. Jucătorii își văd de treaba lor, au cariere, au familii și ei acasă. De ce să le îngrădești un drept pe care îl au? Nu sunt de acord cu treaba asta. De ce să excluzi echipa? Încurcă cu ceva fotbalul deciziile politice într-o țară sau alta?

Sportul trebuie să meargă mai departe. Eu nu cred că vreun fotbalist e terorist sau că umblă cu bombe pe sub chiloți și, vezi Doamne, nu trebuie să joace. E o meserie! Sportul trebuie lăsat în pace. E o părere.

N-am eu treabă cu politica sau cu războiul. Cu războiul, am o treabă, pentru că mor prea mulți oameni și n-ar trebui să moară. Oamenii cu cap ar trebui să se așeze la masă și să discute treburi acolo”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit as.ro.

România-Belarus e în această seară, de la ora 21.45, pe Arena Naţională. Tricolorii au început preliminariile cu o victorie scurtă, 2-0 în Andorra.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed