Mircea Lucescu s-a dezlănţuit! Ce a putut să spună după umilinţa încasată de Adrian Mutu. Ştie de ce a fost eliminată CFR Cluj din Cupa României

Mircea Lucescu, primele declarații după umilința încasată de Adrian Mutu. Tehnicianul știe de ce CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României. Mesaj important transmis celor de la Corvinul Hunedoara.

Mircea Lucescu a fost cel care a dat lovitura de start al partidei dintre Corvinul Hunedoara și CFR Cluj, care s-a terminat cu scorul de 4-0.

Mircea Lucescu s-a dezlănţuit!

Mircea Lucescu a analizat meciul umilitor al feroviarilor, care i-a eliminat din lupta pentru Cupa României. Cel mai titrat antrenor român îl condamnă pe Tachtsidis pentru fapta comisă, care i-a adus eliminarea.

În schimb, Lucescu laudă jucătorii echipei din liga a doua, pentru dedicarea de care au dat dovadă.

”Felicitări publicului care a fost extraordinar și care a menținut o atmosferă de victorie. Felicitări jucătorilor care au făcut o demonstrație de forță și de inteligență tactică și mai ales felicitări pentru antrenor. Mi-a plăcut enorm cum a organizat echipa și felul în care echipa a jucat, ca o echipă cel puțin de divizia A.

Rezultatul e important, dar e important doar dacă aduce un alt rezultat. Dacă nu, va fi considerat o întâmplare. Aș vrea să îi revăd în finală, să joace de aceeași manieră și să văd Hunedoara în divizia A”, a spus Mircea Lucescu, citat de sport.ro.

”Știam că jucătorii hunedoreni vor fi superiori”

Când un jucător face eroarea pe care a făcut-o Tachtsidis, punând echipa în inferioritate numerică, la nivelul ăsta nu mai există diferență între A și B, mai ales în ceea ce privește Cupa. Cupa este așteptată de toți jucătorii din eșaloanele inferioare pentru a ieși în evidență. Știam că din punct de vedere al disponibilității de joc, jucătorii hunedoreni vor fi superiori.

Ceilalți au intrat puțin blazați în teren, puțin relaxați. Faptul că a făcut un astfel de gest care a pus echipa în inferioritate a compromis și rezultatul, și valoarea antrenorului, și valoarea celorlalți jucători. Un jucător profesionist nu are voie să facă astfel de gesturi”, a mai declarat Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed