Omul lui Neluțu Varga s-a dezlănțuit! A spus clar de ce a fost eliminată CFR Cluj din Cupa României: ‘Am o frustrare imensă’ + Ce le-a cerut jucătorilor

Cristi Balaj s-a dezlănțuit! A spus clar de ce a fost eliminată CFR Cluj din Cupa României.

Elevii lui Adrian Mutu au fost îngenunchiați de Corvinul, scor 0-4, în sferturile de finală ale competiției. Gazdele au dominat tot meciul, iar antrenorul celor de la CFR Cluj nu a găsit soluții.

Cristi Balaj s-a dezlănțuit

„Senzație, ce senzație să am. Mi-a fost rău. Am plecat mai repede. Am plecat mai repede de la meci. Nu vreau să am opinii la cald. Am același sentiment pe care l-am avut la meciul cu Pyunik.

Îi felicit pe cei de la Corvinul. A fost o atmosferă frumoasă. 

Sunt multe greșeli. Cea mai mare a fost acel cartonaș roșu. Nu știu de pedeapsă, discutăm intern și vedem. Jucătorii trebuie să strângă rândurile. 

E un an ratat dacă nu ajungem în Cupele Europene. Rămâne de văzut ce consecințe o să fie. Nu știu cum e patronul. Nu vreau să am opinii la cald, la supărare. Trebuie să fiu ponderat. Am o frustrare imensă. Am venit de la Cluj cu Bilașco, exact ca să le explicăm cum trebuie să abordeze. Jucau cu o echipă care nu avea nimic de pierdut. Meciurile din cupă au un specific aparte.”, a declarat președintele Cristi Balaj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed