Adrian Mutu nu s-a mai abţinut! Mesaj dur pentru jucători după egalul cu Farul: ‘Avem nevoie de mai multă personalitate’ + Ameninţări pentru adversarii din play-off

Adrian Mutu nu s-a mai abţinut! Mesaj dur pentru jucători după egalul cu Farul. Cei de la CFR Cluj au comis-o din nou. Sunt la 11 puncte de liderul FCSB, iar liderul din Superliga are şi un meci mai puţin.

Adrian Mutu vrea mai multă personalitate de la echipa sa. Totuşi, este mulţumit de punctul pe care l-a scos în faţa naşului Gică Hagi.

Adrian Mutu nu s-a mai abţinut!

„Au fost două rerpize diferite. În prima, am suferit din cauza pressingului lor bun. În partea a doua am dominat. Golul lor din repriza a doua a fost singura loc fază de gol din partea secundă. E un punct important, în deplasare. Mergem înainte. După jocul din repriza a doua meritam golul. Mereu repriza a doua ne-a aparţinut de când am venit eu. Trebuie să avem mai multă continuitate şi în prima repriză. Avem nevoie de mai multă personalitate, să controlăm jocul mai mult”, a spus Adrian Mutu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Totuşi, Adrian Mutu a spus clar. Vrea să bată tot în play-off şi să se bată la titlul de campioană din Superliga. „Se înjumătăţesc punctele şi vom vedea. Important e să câştigăm şi meciul următor. Să vedem cine intră în play-off. Să ne câştigăm noi meciul şi apoi vom vedea. Nu vreau să-l înving doar pe Gică Hagi în play-off, ci pe toată lumea”, a mai spus Mutu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed