Adrian Mutu, luat la țintă în direct! Reproșuri dure la adresa antrenorului. Nu mai are nicio șansă

Adrian Mutu a fost luat la țintă după ce CFR Cluj a terminat la egalitate meciul cu Farul, scor 1-1.

Basarab Panduru nu îi dă nicio șansă. Fostul internațional spune că CFR Cluj nu se poate gândi în acest sezon la titlu, chiar dacă în acest moment este pe locul 3 în Superliga, cu 50 de puncte.

Adrian Mutu, luat la țintă în direct

Basarab Panduru i-a făcut praf pe clujeni după meciul cu Farul. Oamenii lui Adrian Mutu au tremurat serios, fiind conduși cu 1-0. Pe final au reușit să restabilească egalitatea.

Fostul internațional spune că în opinia sa, CFR Cluj nu poate emite pretenții la titlu în acest sezon.

„Cu acest joc, nu poţi să tragi la titlu. Poţi să le încurci pe celelalte, doar. Farul nu stă liniştită. U Cluj este într-o poziţie destul de bună. Sepsi are şansa ei. Şi Farul, să nu uităm, că în ultima etapă joacă la Botoşani.

Dacă Farul marca în prima repriză, era corect. Nu e cum spune el (n.r. – Adi Mutu). Farul ar fi trebuit să aibă un gol peste. Astăzi n-am remarcat un progres. Mi s-a părut o primă repriză foarte slabă.

Astăzi nu mi-a plăcut deloc. Nu ştiu ce căuta Fica în partea dreaptă şi de ce nu l-a schimbat la pauză. El parcă juca în partea stângă. Nu l-am mai văzut în dreapta.

Cei de la CFR au fost norocoşi la gol. Foarte, foarte, foarte greu, cu şiretul ăla din întoarcere. Minunat. Este foarte greu să marchezi din acea poziţie”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Antrenorul clujenilor este optimist

 „Se înjumătățesc punctele, apoi vom vedea. Important este să câștigăm următorul meci, apoi vom avea meciuri tari în play-off. Să vedem cine mai intră, e luptă mare pe ultimele locuri. Farul nu e calificată matematic, vom vedea”, a spus Adrian Mutu după meciul cu Farul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed