Adrian Mutu, făcut praf în direct! Greșeală imensă a antrenorului de la CFR Cluj. Totul a devenit public

Adrian Mutu a fost făcut praf in direct. Greșeală imensă a antrenorului de la CFR Cluj în meciul cu Farul.

Clujenii au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu echipa condusă de Gică Hagi. Rezultatul nu ajută niciuna dintre cele două formații.

Adrian Mutu, făcut praf în direct

CFR Cluj este pe locul 3 în Superliga, cu 50 de puncte, 11 mai puține decât liderul FCSB. Florin Răducioiu a analizat meciul și a vorbit despre greșeala uriașă făcută de Adrian Mutu. Fostul internațional spune că nu este deloc impresionat de jocul clujenilor și că Briliantul nu a reușit să schimbe mare lucru. Răducioiu mai spune că nu se pot invoca deplasările pentru rezultatele slabe.

„Cifrele nu mint. Sunt aceleași puncte (n.r. 11 puncte). A fost alegerea clubului de a-l schimba pe Mandorlini, însă nu s-a schimbat nimic în bine, ba poate fi mai rău dacă se impune mâine FCSB.

Văd că Mutu dă vina pe deplasări, dar nu poți să faci asta, pentru că ăsta e fotbalul, se întâmplă și asta. Nu mi-a plăcut deloc meciul, mă așteptam la mai mult de la cele două echipe. În plus, Clujul nu-mi place, l-au schimbat pe Mandorlini, dar jocul echipei nu are o direcție, nu poți să spui că s-a schimbat”, a declarat Florin Răducioiu, la primasport.ro.

 „Am avut două deplasări dificile”

„Am pierdut doar o dată în 7 meciuri, ceea ce e bine. Până la urmă am avut două deplasări dificile, de 8 zile suntem pe drumuri, un du-te, vino continuu. Și meciuri grele, cu echipa revelație (n.r. – Oțelul), foarte agresivă acasă, plus Farul, care e în luptă pentru play-off și știm că este foarte puternică acasă.

Nu am avut deplasări ușoare, dar am ieșit neînvinși, ceea ce este un lucru pozitiv. Vom vedea, poate aceste meciuri ne călesc și ne vom da seama ce ne așteaptă în play-off”, a spus Mutu după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed