Adrian Mutu face dezvăluirea serii! Cum a reuşit să o bată pe Dinamo: ‘I-am obosit şi apoi am venit peste ei’ + Avertisment pentru Bărligea şi Otele

Adrian Mutu face dezvăluirea serii! S-a aflat cum a reuşit să o bată pe Dinamo. CFR Cluj n-a marcat în prima repriză, dar s-a dezlănţuit în partea secundă. S-a distrat şi i-a învins pe câini cu 4-0.

La finalul meciului, Adrian Mutu era mulţumit de joc, dar a venit şi cu un avertisment pentru jucătorii săi. Nu a fost deloc mulţumit de ratările lui Bîrligea şi Otele.

Adrian Mutu face dezvăluirea serii!

„Sunt mulţumit de joc. Mă bucur că nu am primit gol. Cel mai important lucru este că am câştigat cele trei puncte. Le-am spus şi la început. Au urmat o strategie. Ştiam că au venit după două victorii. I-am lăsat să-şi consume moralul după victorii. I-am obosit şi apoi am venit peste ei. 

De când am venit am marcat 13 goluri în 5 meciuri. Suntem cel mai bun atac şi a doua apărare. La statistică stăm bine. Ne aşteaptă un meci foarte greu la Galaţi cu revelaţia campionatului. Să ne odihnim şi mergem acolo să câştigăm”, a spus Adrian Mutu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Adrian Mutu i-a avertizat pe Bîrligea şi pe Otele. Este nemulţumit de ocaziile ratate de către cei doi în prima parte a disputei. „În prima repriză Bîrligea şi Otele ar fi trebuit să marcheze. Avem ocazii, chiar dacă am dat de o apărare pe două linii. A fost un meci bun cu o echipă de care îmi era frică”, a mai spus Mutu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed