Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu! Ce este obligat să facă selecţionerul la EURO 2024. Adrian Mutu a dat ordin

Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu! S-a aflat ce este obligat să facă selecţionerul la EURO 2024. Adrian Mutu a dat ordin. Actualul antrenor al celor de la CFR Cluj vrea performanţă de la echipa naţională.

Adrian Mutu, în vârstă de 45 de ani și antrenor la CFR Cluj, e bucuros de faptul că România s-a calificat la EURO 2024.

Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu!

Cu toate acestea, Mutu este îngrijorat de absența unor tricolori la echipele lor de club.

„Sunt bucuros de calificarea României la Euro. Părea un lucru foarte greu la un moment dat, Edi cu băieții au reușit acest lucru, să ducă echipa la turneul final.

Belgia e favorită, dar trebuie să credem în șansele noastre. Singura dilemă o am vizavi de forma jucătorilor, sper ca să fie cât mai mulți în formă și să joace la echipele de club.

De asta depinde parcursul nostru la Euro. E și final de sezon, urmează un turneu final important. Dacă n-ai jucători în formă și cu meciuri în picioare va fi foarte greu!

Euro e mai greu decât un Mondial! Sau cel puțin așa cred eu, având în vedere că toate echipele sunt foarte valoroase, bune, mă refer la cele ce ajung la Euro.

Am avut parcursul nostru la cele două turnee de Euro. Dacă am fi fost mai atenți, în ambele dueluri cu Italia, poate că ajungeam mai sus. Poate dacă dădeam eu gol cu Italia, la acel penalty, în 2008! Am fost acolo, foarte aproape, să sperăm că vom reuși să ieșim din grupe în vară”, a spus Adrian Mutu pentru Gazeta Sporturilor.

Mutu s-a întors în fotbalul românesc și acum antrenează la CFR Cluj. Echipa sa se află în cursa pentru câștigarea campionatului.

Adrian Mutu susține și el abordarea lui Edi Iordănescu, care pune accent pe echipă, nu doar pe câțiva jucători importanți.

„Să sperăm că vom învinge Belgia și vom produce surpriza. Edi Iordănescu merge pe ideea de grup. Și eu la fel. Sunt jucători cu vechime la lot, apoi au venit alții, toți trebuie să arate pe o scenă importantă din ce material ești făcut.

Vă las pe voi să vorbiți dacă există vreun jucător care să aducă aminte de mine. Nu compar pe nimeni cu mine, sunt mulți de valoare în România. Participarea asta la Euro poate fi un drum spre consacrarea unor fotbaliști”, a mai spus Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed