Adrian Mutu face dezvăluirea nopţii! Ce l-a scos din minţi la meciul cu Oţelul: ‘Sunt supărat’ + Ce spune despre lupta la titlu cu FCSB

Adrian Mutu face dezvăluirea nopţii! S-a aflat ce l-a scos din minţi la meciul cu Oţelul. CFR Cluj a avut 2-1 în finalul meciului de la Galaţi, dar a fost egalată din prelungiri, dintr-un penalty comis de Muhar.

Adrian Mutu şi-a atacat jucătorii după Oţelul-CFR Cluj 2-2. S-a enervat după al doilea gol primit de echipa din Gruia.

Adrian Mutu face dezvăluirea nopţii!

„Un meci de luptă, cum anticipam. Un meci muncit. Plecăm cu un punct. Am pierdut două puncte pentru că nu am gestionat ultimele minute. Nu e vorba de ce le-am spus la pauză. Oţelul munceşte, e o echipă agresivă. Nu a fost un joc frumos. au fost dueluri la mijloc. S-au lungit un pic echipele, am găsit spaţiu şi am jucat. Un gol foarte frumos al lui Alex Pop”, a spus Adrian Mutu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Adrian Mutu a vorbit şi despre lupta la titlu cu cei de la FCSB. „FCSB are prima şansă. Sunt la multe puncte distanţă, vedem în play-off. Ne gândim la noi nu la ei. Vrem să ne câştigăm meciurile noastre. Mergem la Constanţa să câştigăm. Sunt supărat după cum am gestionat minutele de după golul doi al nostru. Aveam superioritate pe bandă şi trebuia să blocăm”, a mai spus Mutu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed