Adrian Mutu, dat afară de la Neftchi Baku?! Anunţ clar după ultimul meci din campionat. Azerii îl regretă pe Laurenţiu Reghecampf

Adrian Mutu, dat afară de la Neftchi Baku?! Anunţ clar după ultimul meci din campionat. Azerii îl regretă pe Laurenţiu Reghecampf. Trupa din Baku nu o duce bine deloc în întrecerea internă după ce a fost eliminată şi din Conference League.

Adrian Mutu are mari probleme la Neftchi Baku. Trupa antrenată de către tehncianul român a fost eliminată din cupele europene și se află la jumătatea clasamentului în Azerbaijan.

Adrian Mutu, dat afară de la Neftchi Baku?!

După ultima înfrângere din campionat, 0-1 cu Araz, Adrian Mutu a fost încolţit. Presa din Azerbaijan nu s-a mai ferit. Jurnaliștii au punctat că Neftchi Baku nu arată foarte bine cu antrenorul român pe bancă. Mai mult, au făcut o comparaţie cu perioada în care Neftchi Baku a fost antrenată de Laurențiu Reghecampf, conform sportinfo.az.

„Probabil că am pierdut deja numărul de înfrângeri în jocurile oficiale și neoficiale. Situația generală nu poate fi considerată satisfăcătoare. Ne-am luat adio de la Conference League, din turul al treilea, iar în campionat lucrurile sunt la un nivel dezamăgitor.

Nu merită să vorbim despre efectul pozitiv al schimbării antrenorului principal din vară. Aceasta ar fi o conversație jenantă. Se pare că în una-două săptămâni ne vom aminti adesea de Laurențiu Reghecampf. Vom jeli plecarea compatriotului lui Mutu.

Știți care este diferența dintre Neftchi care a intrat pe mâna celor doi români? Comparativ cu sezonul trecut, anul acesta a fost alocat un buget mai mare pentru transferuri și au fost cumpărați mai mulți jucători.

11 jucători noi înseamnă milioane și este păcat că Mutu nu poate face nimic cu ei. Antrenorul principal, care a pierdut cu Araz, nu ar trebui să vorbească despre golurile primite și nu ar trebui să inventeze povești.

Pentru a avea un rezultat, jocul trebuie demonstrat, iar Mutu nu face asta la Neftchi. Nu spun că toți jucătorii sosiți vara aceasta sunt inutili. Au nevoie de timp pentru adaptare, trebuie să-și cunoască echipa și campionatul”, mai spune sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed