Adrian Mutu dă cărțile pe față. Nu înțelege decizia selecționerilor României: ‘Ajuta echipa’

Adrian Mutu dă cărțile pe față. Antrenorul celor de la Rapid nu înțelege de ce Antonio Sefer nu a ajuns la echipa națională.

Jucătorul de 22 de ani nu a prins naționala României, dar nici reprezentativa U21.

Adrian Mutu dă cărțile pe față

Antonio Sefer a marcat 6 goluri și are o pasă decisivă în acest sezon, dar nu a prins nicio națională. A fost în lotul lărgit al lui Edi Iordănescu, dar selecționerul reprezentativei U21 nu l-a luat în calcul.

„Ajuta echipa şi Sefer. Este în lotul lărgit al echipei naţionale, al echipei mari, şi nu este selecţionat nici la U21. Cred că merita şi Alexandru Albu să fie la echipa naţională”, a spus antrenorul Rapidului.

Tehnicianul este totuși mulțumit. Mai mulți jucători de la Rapid sunt urmăriți de cluburi din străinătate. Italienii au pus ochii pe Horaţiu Moldovan, Antonio Sefer şi Mattias Kai.

„Bineînţeles că Rapidul este o echipă urmărită. Acum, daca e din Italia sau din altă ţară, nu ştiu ce să spun. Sunt jucători de valoare, depinde doar de ei (n.r. dacă vor pleca)”, a declarat Adi Mutu, pentru AntenaSport.

Jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com susțin că Palermo și Spezia ar fi interesate de jucătorii lui Mutu. Horațiu Moldovan este singurul jucător de la Rapid care a fost convocat la naționala României.

„Antrenată de o legendă a fotbalului românesc şi internaţional precum Adrian Mutu, Rapid Bucureşti este unul dintre cele mai urmărite cluburi pe piaţa italiană”, au scris italienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed