Adrian Mititelu se va enerva cumplit! Greşeala uriaşă făcută de patronul de la FCU Craiova. A luat-o pe urmele lui Gigi Becali

Adrian Mititelu se va enerva cumplit! S-a aflat greşeala uriaşă făcută de patronul de la FCU Craiova. A luat-o pe urmele lui Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei României. O spune un fost conducător al roş-albaştrilor.

FCU Craiova a fost învinsă de CFR Cluj cu scorul de 1-3, în etapa a 26-a a SuperLigii României.

Adrian Mititelu se va enerva cumplit!

Ionuț Gurău, portarul echipei din Oltenia, a făcut o greșeală majoră la primul gol marcat de formația ardelenilor.

Helmut Duckdam crede că Adrian Mititelu urmează exemplul lui Gigi Becali și îl impune pe Ionuț Gurău în poarta echipei oltenilor, așa cum patronul FCSB-ului a făcut-o cu Andrei Vlad în trecut.

„Eroul de la Sevilla” consideră și că portarul echipei din Bănie va avea aceeași soartă ca jucătorul de la FCSB, adică va fi rezervă și nu va mai avea oportunități de joc, conform Digisport.

„Mititelu face aceeași greșeală pe care a făcut-o domnul Becali. Gurău a greșit de vreo trei meciuri încoace și tot îl forțează. Trebuie să îl tragi puțin pe bancă. Domnul Becali a făcut aceeași greșeală cu Vlad.

Greșea, îl forța în continuare. Același lucru îl va păți și Gurău (n.r. că Adrian Mititelu nu îl va mai lăsa să apere), cum a pățit și Popa. Și pe Popa l-a forțat la un moment dat. După aia s-au supărat ei acolo, nu știu ce probleme au avut și acum nu îl mai bagă deloc”, a spus Helmut Duckadam, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed