Lovitură totală pentru Adrian Mititelu! Vedeta de la FCU Craiova nu va juca în următorul meci. Ce s-a întâmplat la meciul cu CFR Cluj

Lovitură totală pentru Adrian Mititelu! Vedeta de la FCU Craiova nu va juca în următorul meci. S-a aflat ce s-a întâmplat la meciul cu CFR Cluj, pierdut de către trupa lui Giovanni Costantino.

Adrian Mititelu s-a enervat cumplit. FCU Craiova a pierdut meciul cu CFR Cluj, dar asta nu e tot.

Lovitură totală pentru Adrian Mititelu!

Vedeta lui Adrian Mititelu, Juan Bauza are probleme. Magicianul argentinian nu a jucat deloc cu  CFR Cluj, dar va lipsi şi etapa viitoare, cu Hermannstadt. Mijlocaşul va fi suspendat după ce a văzut cartonașul galben. Asta deși nu a jucat în niciun minut împotriva „feroviarilor”.

Giovanni Costantino l-a menajat, din cauza unei accidentări ușoare. Acum, este sigur că Juan Bauza nu va evolua nici în etapa viitoare. Bauza a protestat și s-a ales cu un avertisment din partea arbitrului Marian Barbu. Astfel va fi suspendat pentru următorul meci din Superliga. FCU Craiova se va deplasa vineri la Sibiu, unde o va întâlni pe Hermannstadt, ocupanta locului 7, de la ora 17:00.

În acest moment, echipa craioveană nu mai are şanse la play-off. Mai mult, trebuie să-şi facă griji în privinţa retrogradării. Băieţii lui Giovanni Costantino se află la doar 3 puncte în faţa echipelor care sunt acum pe loc de baraj de supravieţuire.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed