Adrian Mititelu se revoltă! Scandal uriaş înaintea meciului CFR Cluj-FCU Craiova. Acuzaţii grave ale acestuia

Adrian Mititelu se revoltă! Scandal uriaş înaintea meciului CFR Cluj-FCU Craiova. Acuzaţii grave ale acestuia. Patronul Ştiinţei s-a dezlănţuit la adresa arbitrului delegat la această partidă.

Adrian Mititelu nu are deloc încredere în Istvan Kovacs. Fluieraşul din Carei va conduce meciul CFR Cluj – FCU Craiova, finala barajului pentru Conference League.

Adrian Mititelu se revoltă!

Centralul din Carei va fi ajutat la cele două linii de George Neacșu și Ferencz Tunyogi. În camera VAR se vor afla Cătălin Popa și Romică Bîrdeș. Adrian Mititelu contestă delegarea lui Istvan Kovacs. O consideră „colac de salvare” pentru CFR Cluj. Patronul lui FCU Craiova nu este acord nici cu prezența lui Cătălin Popa în camera VAR. Amintește de câteva meciuri în care echipa sa a fost dezavantajată de către cei doi.

„Asta este vestea proastă a zilei. Eu am o repulsie când mă arbitrează acest băiat. Tot timpul când m-a arbitrat… eu nu spun că a vrut să ne facă rău, dar nu a fost inspirat. La ultimul meci i-a făcut cadou echipei lui Mihai Rotaru două penalty-uri inexistente. Dacă îmi aduc aminte, când jucam cu CFR prin 2007-2008, tot timpul când arbitra el comitea niște erori în favoarea celor de la CFR.

E cel mai bun arbitru pentru unii. Ați văzut ce a făcut pe unde a fost, a făcut nenorociri pe unde a fost, câte greșeli a făcut. A fost un arbitru foarte bun, dar se putea o delegare mult mai echilibrată.

Altă nenorocire e că e Cătălin Popa la VAR. Aceeași brigadă care a fost la meciul cu CS U și au dat două penalty-uri aiurea. Aceeași brigadă, la Botoșani, am avut cel puțin un penalty, dacă nu două și n-a vrut să le vadă. Eu nu vreau să mă vait de arbitraj, dar sunt dezamăgit. Se putea o delegare mult mai echilibrată.

E o delegare colac de salvare pentru CFR. Eu așa simt. Pe cuvânt, el a fost legat de foarte multe meciuri cu CFR. Și FCSB a pățit-o cu Kovacs, chiar și CS U a avut probleme. Nu mai spun de prietenia lui cu Balaj, să spunem că n-ar conta. Mie mi se pare că e o delegare colac de salvare pentru CFR. Și mi-l dai pe Popa care are 17 greșeli împotriva noastră! O să tragă liniile cum le trag, o să facă ei… Popa vine după noi, la toate meciurile îl avem”, a spus Adrian Mititelu, conform fanatik.ro.

CFR Cluj – FCU Craiova se joacă joi, de la ora 20:30, în finala barajului petru Conference League. Barajul se dispută în manșa unică, în Gruia. Câștigătoarea va fi ultima reprezentată a României în competițiile europene.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed