Marcel Pușcaș agită apele înainte de baraj! Ce le-a transmis jucătorilor de la FCU Craiova. Adrian Mititelu se va enerva la culme

Marcel Pușcaș agită apele înainte de baraj! Ce le-a transmis jucătorilor de la FCU Craiova. Adrian Mititelu se va enerva la culme.

Marcel Pușcaș pune presiune pe jucători, înaintea barajului cu CFR Cluj. Ce le-a transmis acesta fotbaliștilor lui Adrian Mititelu.

Marcel Pușcaș agită apele înainte de baraj

Marcel Pușcaș agită apele înainte de baraj! Directorul general de la FCU Craiova se așteaptă ca fotbaliștii din Bănie să joace cu inima barajul pentru Conference League, cu CFR Cluj.

Oficialul echipei lui Adrian Mititelu este de părere că jucătorii nu trebuie să se gândească la bani în acest meci, ci doar la performanță.

„Nu contează bonusul de 3.000, 7.000 de euro. Dacă joci pentru bani acest meci, atunci lasă-te de fotbal, tată! Dacă nu joci pentru tine și pentru orgoliu tău de fotbalist, pentru echipă și pentru familia ta, lasă-te de fotbal!

Jucătorii trebuie să aibă încredere și dorință. Ăsta e meciul lor! Nu-i meci nici tehnic, nici tactic, nici fizic. Și cei de la CFR Cluj sunt obosiți, au jucat 60 de meciuri. Noi vreo 43. Ei sunt mai obosiți decât noi, mai uzați”, a spus acesta, la Radio Gold.

De asemenea, oficialul oltenilor este de părere că formația pe care o reprezintă se va califica în cupele Europene, în cel mai scurt timp.

„Acest club va ajunge în cupele europene în scurtă vreme, indiferent de meciul de joi, cu acești jucători sau fără unii dintre ei. Fotbaliștii să se gândească foarte bine ce au de făcut și cum se pregătesc psihic, în special. Dacă au cap își vor atinge obiectivul, dacă nu, nu!”, a mai spus Pușcaș, pentru sursa citată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed