Gigi Becali face curățenie generală. Încă un jucător a fost anunțat să își caute echipă

Gigi Becali pare decis să facă curățenie generală la FCSB. Încă un jucător a fost informat că trebuie să își caute echipă.

Florin Achim, este ultima ”victimă” a curățeniei de la FCSB.

Gigi Becali taie în carne vie la FCSB

Achim a jucat doar un minut în tricoul lui FCSB, iar Gigi Becali anunță încă din septembrie că vrea să se despartă de jucător.

Latifundiarul din Pipera a dezvălui în urmă cu 3 luni că jucătorul a fost ”salvat” de duhovnicul său.

„Să vă spun sincer ce s-a întâmplat cu Florin Achim. A intervenit duhovnicul lui. O să râdeţi, dar aşa fac eu. El are un duhovnic pe care eu îl iubesc mult, îl cheamă Imeu de la Mănăstirea… am un lapsus. A intervenit, mi-a spus că este ucenicul meu. Trebuia să plece şi am zis, stai de ce să plece. Am meciuri din 3 în 3 zile. L-am luat de un an şi nu l-am văzut. I-am spus lui Dică că vreau să-l văd, i-am dat salarii un an şi jumătate. De unde ştiu că Achim nu e bun?

Dacă erau Boboc sau Pantea extraordinari, atunci nu avea cum. Pe stânga nu avea cum că e Radunovic. Pentru ce să nu îl ţin eu pe băiat, dacă îi dau atâţia bani pe lună„, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Achim a fost prezent de 7 ori în lotul lui FCSB în acest sezon. În șase partide a fost uitat pe bancă, iar în singura partidă în care a intrat a evoluat doar un minut.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed