Adrian Mititelu, făcut praf înainte de meci! Scandal şi acuzaţii dure la adresa şefului de la FCU Craiova. Gigi Becali s-a dezlănţuit

Adrian Mititelu, făcut praf înainte de meci! Scandal şi acuzaţii dure la adresa şefului de la FCU Craiova. Gigi Becali s-a dezlănţuit. Patronul celor de la FCSB s-a enervat după acuzaţiile şefului oltenilor.

Adrian Mititelu i-a transmis lui Gigi Becali să nu-l ademenească pe Andre Duarte la FCSB. patronul lui FCU Craiova spune că fundaşul portughez are contract până în 2024.

Adrian Mititelu, făcut praf înainte de meci!

Adrian Mititelu şi Andre Duarte ar putea ajunge la FIFA cu acest litigiu. Acum, intră pe fir şeful celor de la FCSB, Gigi Becali. Acesta a pus ochii pe Andre Duarte, jucătorul din curtea rivalului Adrian Mititelu. De aici s-a iscat un conflict între cei doi patroni.

Totul a plecat de la bani. Mititelu nu are de gând să îl cedeze pe Andre Duarte „nici pentru 800 de mii de euro” potrivit chiar spuselor sale. Latifundiarul din Pipera l-a atacat pe şeful lui FCU Craiova. Spune că nu-l fură pe Duarte.

„(n.r. Duarte e o soluție?) Băi, tată, hai să îți spun ceva și cu Mititelu că am văzut că vorbește… Când l-am luat pe Compagno, am dat bani? L-am furat? Dacă îl iau pe Duarte, pot să i-l fur? Cum i-l fur? Cu macaraua? Că zice el că domn’e… S-a luat de ăla, de impresar că vine cu toporul…

Vine cu toporul, după face reclamație ca ăia care i-au luat mașina. Se dau șmecheri și după-aia… Dar eu nu mai vreau să am tangențe cu chestii de genul ăsta. Domn’e că fură Becali… Păi, mă, Becali nu fură, mă. Becali respectă regulamentul, legea. Ai făcut acte ca lumea, e al tău. Dacă mai ai un an, pentru ce țipi, pentru ce faci atâta gălăgie? N-ai, îl iau și gata. Ce, mi-e frică de Mititelu acum sau ce? Stau după Mititelu?

Domn’e că „fură”… Dacă îl fur pe Duarte, să se ducă să reclame la procuror: «Uite, domn’e, a furat» și mă duc la pușcărie pentru furt. Dacă nu ai făcut actele ca lumea, du-te învață să le faci și gata că oamenii nu sunt sclavi. Oamenii sunt pe contracte. Respecți contractul. Nu ai contract ca lumea, pleacă omul.

Nu e nici al meu, nici al lui Duarte. Este sub un contract. Nu are contract, îl ia Becali. Așa că asta să îi spuneți lui Mititelu: «Băi, Mititelule, ai contract cu el, primești bani sau nu primești, sau nu vrei să vinzi. Compagno, nu voiai să îl vinzi, nu îl dădeai, nu putea să ți-l fure Becali». Nu ai contract cu Duarte, nu îl fur, îl iau pur și simplu că nu e stăpânul lui și nici nu a ajuns Mititelu să ne fie frică de Mititelu, îți dai seama, ar fi chiar ultimul circ în România”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed