Adrian Mititelu face dezvăluirea momentului! Le-a decis soarta celor de la FCU Craiova. Ce urmează să se întâmple cu echipa craioveană

Adrian Mititelu face dezvăluirea momentului! Le-a decis soarta celor de la FCU Craiova. S-a aflat ce urmează să se întâmple cu echipa craioveană din sezonul viitor, după ce formaţia alb-albastră a retrogradat.

Adrian Mititelu pregătește noul sezon după retrogradarea în Liga 2. Finanțatorul celor de la FCU Craiova a reflectat, timp de câteva zile, asupra situației echipei. Acum, este dispus să facă din nou eforturi pentru a reveni în Superliga.

Adrian Mititelu face dezvăluirea momentului!

Adrian Mititelu l-a instalat pe Marius Croitoru, aflat la al doilea mandat pe bancă. Asta după cel din iunie – octombrie 2022. Juan Bauza, William Baeten, Vladislav Blănuță și Sekou Sidibe au șanse mari să continue la Craiova, dacă pe adresa clubului nu vor sosi oferte consistente.

În ultimele zile, s-a vehiculat tot mai mult ideea că FCU Craiova ar putea schimba stadionul pe care își dispută meciurile de pe teren propriu. S-a speculat că arena din Târgu Jiu, pe care a mai evoluat în trecut, ar putea fi gazdă pentru olteni. Milionarul a negat zvonul.

„Vă spun foarte clar, nu am pus niciodată în discuție. Vom evolua pe stadionul <Ion Oblemenco>, sunt doar niște minciuni spuse de niște oameni care caută să mă denigreze mereu.

Noi avem 45 de zile la dispoziție să ne pregătim, să arătăm bine din primul meci. Ne dorim promovarea și știm că este mare concurența în Liga 2, așa că ne vom întări”, a declarat Mititelu, conform gsp.ro.

Pentru Adrian Mititelu, decizia de a-l numi „principal” pe Marius Croitoru a venit de la sine. „Între mine și Marius a fost o ruptură cam dură, apoi am analizat lucrurile bune pe care le-a făcut. Are autoritate, știe ce vrea de la echipă. Ridicasem standardul prea mult, am fost prea pretențios, m-am grăbit atunci și, din cauza unor rezultate proaste, am judecat prea iute la mânie.

Croitoru vine după semieșecul de la Pitești, dar eu îl văd altfel, amândoi avem nevoie unul de celălalt. Eu de un antrenor bun, el de o relansare și vrem să confirmăm împreună. Are condiții bune, o bază sportivă foarte bună, terenuri la dispoziție, condiții de Liga 1, cum puține echipe din prima ligă au. Ce să facă?! Unde să se ducă mai bine decât la FCU? Are problema aceasta, doar la Liga 2 poate să fie „principal”, dar pentru la anul are dispensă să antreneze în Superliga, dacă promovăm. E un antrenor bun, cu perspective”, a completat Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed