Adrian Mititelu nu s-a mai abţinut! Ce i-a transmis lui Mihai Rotaru. Supriza este uriaşă + Planul secret pe care îl are cu Marius Croitoru

Adrian Mititelu nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce i-a transmis lui Mihai Rotaru. Patronul celor de la FCU Craiova speră ca echipa sa să se întâlnească în Cupa României cu marea rivală. Mai mult, i-a transmis rivalului său să se califice în grupele Conference League.

Adrian Mititelu pare că a lăsat deoparte duşmănia cu Mihai Rotaru. Promite însă că FCU Craiova va reveni repede în Superliga.

Adrian Mititelu nu s-a mai abţinut!

„Nu am vorbit cu domnul Rotaru. Joacă în Conference League, iar eu sunt în Liga 2. Ce să mai vorbesc cu domnul Rotaru. Dânsul este patron care se bate la campionat, iar eu de Divizia B. Nu am ce să le mai spun. Le urez succes în Conference League, să ajungă în grupe.

Este o echipă din orașul nostru, chiar dacă într-un mod incorect se folosesc de istoria Universității. Îmi pare rău că anul ăsta nu avem derby cu ei, dar poate cădem în Cupă. Le promit că anul viitor o să face tot posibilul să jucăm în Liga 1 cu ei.

Ce fuziune să se facă între David și Goliath. Noi suntem o echipă amărâtă de Divizia B și ei vor să ia campionatul anul viitor. Trebuie să tăcem din gură un an de zile, trebuie să strângem din dinți și o să vorbim de CS U când o să fim în Liga 1”, a spus Adrian Mititelu.

Patronul celor de la FCU Craiova a dezvăluit planul pe care îl are cu Marius Croitoru. Vrea promovarea imediată în Superliga. „Marius mi-a promis că o să facem un tiki-taka care să distrugă fotbalul românesc în următorii doi, trei ani. Încercăm să facem o echipă foarte bună ca la anul în timpul ăsta să revenim în Liga 1. Să revenim ca și cum nu am fi fost niciodată plecați”, a mai spus Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed