Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Mesaj clar pentru vedetele de la FCU Craiova. Obiectiv clar în liga secundă

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Mesaj clar pentru vedetele de la FCU Craiova. Obiectiv clar în liga secundă. Patronul echipei a digerat cu greu retrogradarea din Superliga. Acum, l-a prezentat pe Marius Croitoru cu un obiectiv clar, promovarea imediată.

Adrian Mititelu a dat şi un mesaj clar către vedetele Juan Bauza, William Baeten şi Sekou Sidibe. Pot pleca de la FCU Craiova doar dacă au oferte clare.

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit!

Adrian Mititelu vrea să promoveze din primul an în Superliga și chiar să câștige Liga 2. Nu se gândește să renunțe la Juan Bauza. „Nici nu concep să nu promovăm din primul an. Ştiu că va fi foarte greu pentru că avem adversari foarte puternici. Este FC Argeș, Corvinul, Voluntari, Chiajna și alte echipe. Sunt convins că vom avea adversari foarte bun, cum am avut în 2020-2021.

Și acum vom lupta să câștigăm Liga 2, nu va fi ușor. Cu siguranță o să luptăm să câștigăm Liga 2 și cred că avem șanse pentru că avem un lot foarte bun. Va fi un restart foarte important, vom schimba puțin politica.

O să fie mai multă autoritate la club de acum înainte, o să încerc să îmi schimb și eu comportamentul. Se pare că unde există autoritate excesivă merg bine lucrurile. Deja o să fie numit antrenorul, este un antrenor bun pentru Liga 1 și care va face performanță.

A mai fost la noi și cred că m-am grăbit când l-am demis. Va avea misiunea să ducă echipa în Liga 1, lotul de jucător îl știți. Lotul rămâne aici, avem un lot foarte puternic și o să mai vină patru, cinci jucători. Există discuții pentru Bauza și Blănuță, care este cel mai căutat jucător al nostru.

Blănuță, Bauza, Baeten și Sidibe sunt la capitolul discuții întrebări. Nu este obligatoriu să plece, ce dacă joacă Bauza și Baeten în Liga 2? Îi cad gradele, are contract și își primește banii, asta e. Să nu mai ducă grija mea”, a declarat patronul lui FC U Craiova.

Mititelu a spus clar în ce condiţii ar pleca Baeten şi Bauza de la echipă. „S-a urmărit dezbinarea. Sunt unii patroni de club din România care aveau impresia că îl cumpăra pe Baeten sau Bauza la prețuri de damping. Nici nu se pune problema, Bauza va pleca pe o sumă importantă sau va rămâne aici.

Este un jucător la care țin mult și pentru el sunt dispus să fac sacrificii financiare să îl mai țin trei, patru ani. Pentru el îi dădeam drumul afară, să câștige mai mult, dar eu îl văd și trei, patru ani la noi. Îl consider un jucător reprezentativ și când este în teren parcă este o echipă care arată foarte bine.

Pepe este unul dintre cei mai buni fotbaliști din România. Baeten nu a avut un sezon grozav, dar mai are multe spus. Sidibe, Blănuță și Jibril care va avea ocazia să prindă jocuri. Este o echipă foarte bună, care nu are niciun fel de motiv să nu câștige Liga”, a mărturisit acționarul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed