Adrian Mititelu detonează bomba! L-a dat afară de la FCU Craiova pe omul său de încredere. Este oficial

Adrian Mititelu detonează bomba! L-a dat afară de la FCU Craiova pe omul său de încredere. Este oficial. Conducerea clubului din Bănie a făcut anunţul, în urmă cu câteva minute.

Adrian Mititelu a luat o decizie şocantă în urmă cu puţin timp. A decis să-l dea afară de la echipă pe omul său de încredere.

Adrian Mititelu detonează bomba!

Cutremur la FCU Craiova. În urma rezultatelor proaste de la începutul acestui an, Adrian Mititelu a luat o decizie extrem de dură. L-a dat afară de la echipă pe omul său de încredere. Este vorba despre preparatorul fizic, Dan Vasilică.

Acesta era de ani buni în club şi supravieţuise mai multor schimbări de antrenori. Acum, anunţul oficial a fost făcut pe contul de Instagram al echipei din Bănie. „Mulțumim, Dan Vasilică!

Îi mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru și îi dorim mult succes pe viitor!”, au spus cei de la FCU Craiova, pe Instagram.

 

Echipa pregătită de către Giovanni Costantino a început foarte slab acest an. A pierdut şi cu CFR Cluj, pe teren propriu, scor 1-3. Singura victorie s-a înregistrat în faţa lui Dinamo, scor 2-1. După rezultatele proaste, echipa s-a îndepărtat de locul de play-off, obiectivul trasat în acest sezon.

Oltenii trebuie să tragă tare să scape de locurile de baraj. Momentan, mai au doar trei puncte avans faţă de echipeie care se situează pe poziţie de baraj. Următorul meci al celor de la FCU Craiova se va disputa vineri, în deplasare, contra celor de la Hermannstadt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed