Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Ce a putut să spună patronul celor de la FCU Craiova. Noul obiectiv al echipei din Bănie

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a putut să spună patronul celor de la FCU Craiova. Noul obiectiv al echipei din Bănie.

Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, a venit cu o reacție după ce echipa sa a pierdut cu CFR Cluj, cu scorul de 1-3, în etapa a 26-a din SuperLigă.

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit!

Adrian Mititelu nu mai are încredere în șansele formației sale de a se califica în play-off și spune că noul obiectiv al echipei este să obțină o poziționare cât mai bună în play-out, dar și să aibă un parcurs notabil în Cupa României.

„Puțin probabil să intrăm în play-off, nu cred. Orice e posibil, dar puțin probabil. Noi trebuie să strângem rândurile, să depășim momentul. Când îți merge rău, toată lumea îți vede sfârșitul, dar eu sunt convins că vom avea o vară frumoasă și vom obține măcar o mențiune.

Vrem să ne batem pentru câștigarea play-out-ului, dar va fi greu pentru că și acolo vor rămâne cel puțin 2-3 echipe foarte bune. Poate reușim să ne lum revanșa contra lui CFR Cluj în Cupa României, dacă trecem de FC Voluntari.

Obiectivul e în Cupa României cât mai mult. Trebuie să trecem de Voluntari. Dacă jucătorii de bază sunt apți și prindem o zi bună, putem să batem pe oricine.

Am fost în vestiar. Am avut o discuție închisă în legătură cu cauzele acestui meci dezastruos. Am ascultat opiniile antrenorului și jucătorilor. Și ei sunt conștienți că au prins o zi foarte slabă, nu își explică de ce.

Unii spun că au fost obosiți din minutul 10, alții spun că nu au putut să dea randament, nu știu de ce. CFR a fost foarte proaspătă azi, Mutu a știut să ne contracareze. Ce vreau să știe suporterii e că nu este niciun capăt de țară. Cu siguranță vom prinde anul viitor play-off-ul și vom fi și mai buni”, a declarat Adrian Mititelu, după eșecul cu CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed