Adrian Mititelu a dat lovitura! Mutarea de ultimă oră a şefului de la FCU Craiova. O fostă glorie a echipei vine în conducere

Adrian Mititelu a dat lovitura! Mutarea de ultimă oră a şefului de la FCU Craiova. O fostă glorie a echipei vine în conducere clubului. Anunţul oficial a fost făcut în urmă cu puţin timp.

Adrian Mititelu încearcă să redreseze echipa şi dă o lovitură de imagine importantă. Anunţul oficial tocmai a fost făcut de către cei de la FCU Craiova.

Adrian Mititelu a dat lovitura!

Adrian Mititelu face mişcarea momentului la FCU Craiova. Clubul din Bănie tocmai a anunţat că Florin Costea, unul dintre cei mai importanţi foşti jucători ai echipei, va ocupa de luni funcţia de director sportiv în cadrul clubului.

În vârstă de 38 de ani, Florin Costea a evoluat de-a lungul carierei şi la echipe precum FCSB, CFR Cluj, Arsenal Tula sau ARO Câmpulung Muscel.

De asemenea, Robert Săceanu va prelua funcţia de director delegat. Mutarea vine într-un moment de criză pentru echipa craioveană. FCU Craiova a pierdut, pe teren propriu, cu CFR Cluj şi şi-a luat adio de la play-off-ul din Superliga.

Echipa lui Giovanni Costantino trebuie să se replieze şi să se lupte pentru evitarea retrogradării. Are un meci crucial etapa viitoare, în deplasare, pe terenul celor de la Hermannstadt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed