Adio, dar rămân cu tine. Telenovela anului nu s-a încheiat. Wanda Nara l-a iertat pe Icardi. Foto

Wanda Nara și Mauro Icardi au uitat de toate neînțelegerile și au plecat împreună într-o vacanță exotică. Asta deși în urmă cu aproape două luni impresara anunța că nu mai este dispusă să-l ierte pe fotbalist și că va divorța. Inițial, Icardi a postat un mesaj în care a spus că nu va renunța la soția sa, dar apoi l-a șters.

Nara susținea că soțul ei ar fi înșelat-o cu o actriță. În plin scandal aceasta a apărut în videoclipul unui rapper celebru, iar imagini au fost incendiare. Imediat au fost voci care au spus că impresara ar avea o relație cu L-Gante. În final, se pare că totul a fost făcut doar pentru publicitate, pentru că Wanda a ajuns din nou în brațele.

Wanda Nara și Mauro Icardi, vacanță în Maldive

Mauro Icardi a profitat de vacanță și și-a dus jumătatea într-o vacanță în Maldive. Dacă impresara a postat o mulțime de fotografii sexy doar cu ea, fotbalistul a ținut să arate tuturor că sunt împreună.

„Nu a fost femeia vieții mele, ci a fost viața mea, care s-a transformat în Femeie. Poveștile Disney au și al doilea episod. Te iubesc”, a scris fotbalistul în dreptul unei imagini în care apare alături de Wanda Nara.

Cei doi sunt căsătoriți de 9 ani. Relația a fost presărată însă cu o mulțime de scandaluri, agenta anunțând în repetate rânduri că vrea să divorțeze.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari