Adevăratul obiectiv al Soranei Cîrstea! Dezvăluiri incredibile înaintea meciului. Ce vrea să facă, de fapt, sportiva în acest sezon

Adevăratul obiectiv al Soranei Cîrstea! Dezvăluiri incredibile înaintea meciului. S-a aflat ce vrea să facă, de fapt, sportiva în acest sezon. Un fost antrenor al româncei a dat-o de gol pe Sorana.

Sorana Cîrstea are planuri mari în acest sezon. Evoluţiile solide de la Indian Wells şi Miami Open nu sunt de ajuns.

Adevăratul obiectiv al Soranei Cîrstea!

Sorana Cîrstea este dată de gol de fostul ei antrenor, Adrian Cruciat. Acesta spune că sportiva noastră vizează o prezenţă solidă la un turneu de Mare Şlem. ”A fost foarte puternică mental. Urmărește anul acesta un rezultat mare într-un turneu de Grand Slam”, a spus Cruciat, conform prosport.ro.

Cruciat a vorbit şi despre meciul cu Aryna Sabalenka. ”O victorie entuziasmantă. A depășit unul-două momente dificile împotriva unei adversare care trece printr-un moment de formă foarte bună. A și câștigat Australian Open în ianuarie. Astfel de meciuri se decid de multe ori în plan psihologic. Sorana a fost la înălțime la acest capitol. Într-o zi bună, Sorana se poate lupta de la egal la egal cu absolut orice jucătoare din circuit. Pentru mine nu e o surpriză parcursul de la Miami”, spune antrenorul, conform sursei citate.

Cruciat nu regretă că n-a mai fost alături de Cârstea. ”Sunt în altă etapă a vieții, nu doresc să revin în WTA, ci mă dedic copiilor și juniorilor. Dar mă bucur foarte mult pentru Sorana, care a rămas o persoană dragă mie. Am trăit împreună numeroase momente frumoase și-i țin pumnii peste tot pe unde concurează”, a spus Cruciat.

Acesta ştie unde poate da Sorana, cu adevărat, marea lovitură. ”Sorana are potențial pe orice suprafață, dar pe hard-ul din State parcă ar avea mici procente în plus de șanse. La Wimbledon îi place datorită vitezei și stilului ei de joc. Iarba oferă un sezon imprevizibil, pentru că, exceptându-i pe englezi și pe australieni, restul nu prea ai ocazia să se pregătească și să joace pe această suprafață. În două-trei săptămâni sunt comprimate câteva turnee cu miză mare și, teoretic, e mai dificil de pregătit”, spune Cruciat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed