Acuzatorii Simonei Halep au mai făcut o victimă! Dezvăluiri de ultimă oră. L-au suspendat imediat

Acuzatorii Simonei Halep au mai făcut o victimă. ITIA nu iartă pe nimeni. Un jucător de tenis suedez de origine română a fost suspendat provizoriu într-un scandal de corupție.

Acuzatorii Simonei Halep au mai făcut o victimă

Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului a anunțat că l-a suspendat pe jucătorul suedez de origine română Dragoş Nicolae Mădăraş. Suspendarea este provizorie până la analizarea acuzaţiilor formulate împotriva sa legate de Programul Anticorupţie din Tenis (TACP).

Sportivul nu are voie să joace sau să asiste la orice eveniment din tenis organizat de forurile acestui sport cu începere din data de 17 august 2023. Dragoş Nicolae Mădăraş a făcut apel, dar acesta a fost respins de ofiţerul independent anticorupţie Richard McLaren pe 22 septembrie.

Sancţiunea provizorie a fost impusă conform secţiunii F.3.b.i.1. din TACP, care se prezintă astfel: ”Persoana în cauză nu se supune unei cereri”.

Mădăraş (26 ani) este al treilea jucător al Suediei în clasamentul ATP la simplu, ocupând locul 220. Cea mai bună clasare a sa în ierarhia mondială a fost locul 191 (17 iulie 2023). Jucătorul de origine română a disputat ultimul meci în luna august a acestui an, în optimile turneului challenger de la Banja Luka (Bosnia-Herţegovina).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed