Acuzaţii devastatoare la adresa lui Florin Talpan! Duşmanul lui Gigi Becali, încolţit. E foarte grav ce s-a aflat

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Florin Talpan! Duşmanul lui Gigi Becali, încolţit. E foarte grav ce s-a aflat. A prins mai mult curaj când a văzut că s-au înmulțit contestatarii. Cuvinte dure la adresa echipei Armatei.

Florin Talpan, pus la zid cu fiecare ocazie! Gigi Becali a venit cu noi dezvăluiri incredibile în scandalul cu echipa armatei.

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Florin Talpan!

Gigi Becali continuă războiul cu Florin Talpan! Latifundiarul din Pipera e mândru de declarațiile lui Alexandru Chipciu, de la finalul partidei Universitatea Cluj – CSA Steaua. Mijlocașul lateral a susținut vehement faptul că echipa armatei nu e ”Steaua”.

Patronul FCSB a prins ocazia și a trimis săgeți spre Ogăraru și Oprița, foști angajați ai săi, care au schimbat tabăra între timp, ajungând în birourile rivalei. Florin Talpan a fost din nou atacat de către latifundiar, în urma unor acuzații dure.

„Trebuie să spună Chipciu? Foarte bine, e un băiat de caracter Chipciu, are bărbăție. A spus ce trebuie să spună un om care a mâncat bani de la Steaua (n.r. – FCSB). Și-a făcut viața.

Alții pe care i-am lansat, chiar și Popa ăla… cine îl știa pe el de la Chiajna? L-am luat și l-am făcut om. Chiar și pe Oprița, Ogăraru… ați mâncat o pâine și sunteți împotriva la cel care v-a dat pâinea? Astea se vor termina cât de curând.

Sunt niște chestiuni până la nivelul penalului. Ei au spus că nu fac fotbal, Talpan a scris cu mâna lui. A semnat că nu face fotbal, ca atare nu există confuzie. Fals și uz de fals. Se vor rezolva cât de curând și treburile astea”, a spus Gigi Becali, într-o conferință susținută la „Palat”.

Chipiciu, regrete în urma declarațiilor dure

După ce Mihai Stoica a declarat că Alexandru Chipciu ”a gândit cu voce tare”, jucătorul și-a cerut scuze public pentru declarațiile dure de la finalul partidei din Cupa României.

„Sincer, nu știu, m-am dus acasă și una dintre fete mi-a zis dacă o să fiu înjurat și astăzi, e puțin cam mult. Să ai stadionul ăla și să strigi pe acolo, sincer, e deplasat. Și reacția mea a fost puțin deplasată, adică, am zis de jucători, am fost puțin penibil să zic despre jucători, îi respect, echipamentul, era ideea în sine, că m-a sunat și Lovin, era ideea dar printre rânduri nu s-a citit.

Îmi cer scuze pentru jucători, e penibil să vorbesc eu de ei, le-am și dat mesaj, chiar nu sunt genul ăsta, chiar dacă sunt enervant pe teren și poate par nu știu cum, nu am lucruri din astea să mă cred mai bun decât cineva, îl știu pe Enceanu, Chipirliu, în fine, le doresc toate cele bune”, a spus Alexandru Chipciu la finalul meciului FCSB – „U” Cluj, etapa, runda #11 din Superliga, scor 2-2.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed