Avertisment dur pentru Elias Charalambous! Greşeala imensă a celor de la FCSB. Vor fi probleme mari

Avertisment dur pentru Elias Charalambous! S-a aflat greşeala imensă făcută de cei de la FCSB. Vor fi probleme mari.

Roș-albaștrii au reușit să se califice în turul trei preliminar al Conference League. FCSB a câștigat contra rivalilor de la CSKA 1948 Sofia, scor 3-2 (4-2 la general).

Avertisment dur pentru Elias Charalambous

În turul viitor, formația bucureșteană va juca cu Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei. Meciul tur este programat joi, 10 august, la București, în vreme ce partida retur se va juca pe 17 august, în Danemarca.

După ultimul meci disputat de echipa lui Elias Charalambous, Ilie Dumitrescu a comentat prestația celor de la FCSB. Fostul fotbalist s-a arătat dezamăgit de jocul roș-albaștrilor, excepție făcând Damjan Djokovic și Alexandru Băluță, conform Digi Sport.

„Au fost emoții. O repriză bună, controlată de FCSB. Sunt două schimbări la pauză. Mă așteptam, neschimbând linia de mijloc, FCSB să nu piardă intensitate și să controleze jocul în continuare. În momentul când nu s-au mai câștigat dueluri, jocul nu a mai fost controlat.

CSKA a început foarte bine repriza a doua. După al doilea gol au fost 10-12 minute în care echipa nu s-a mai regăsit absolut deloc și CSKA a trecut în control. Băluță pot să spun că a fost activ, a intrat bine în joc.

Dar diferența a fost făcută de o greșeală individuală în linia de mijloc a adversarilor. Execuția lui Djokovic a fost de senzație (n.r. de la golul de 3-2). A fost o cădere în repriza a doua, mai exact în perioada 45-65, inexplicabilă.

Nu știu dacă e doar de fizic, pentru că nu e primul meci când se întâmplă așa ceva. Echipa a acceptat dominarea pe teren propriu. Poate a contat și lipsa publicului. Astea sunt câteva întrebări pe care trebuie să și le pună. A fost seara lui Djokovic, care nu doar că a dat echilibru la mijloc, dar a apărut și la finalizare.

În multe momente nu a existat un lider în echipă, să strângă echipa, să își asume rolul și să pună din nou stăpânire pe joc. Tavi Popescu, în multe momente, fără realizări. Nici Cordea nu a strălucit”, a explicat Dumitrescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed