Anamaria Prodan a şocat pe toată lumea! Apariţie incredibilă a vedetei. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva/ Video

Anamaria Prodan a şocat pe toată lumea! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva din partea ei.

Impresara în vârstă de 50 de ani a mers la o petrecere a celor de la Viva, ocazie cu care a reușit să surprindă pe toată lumea. Asta pentru că Anamaria Prodan a apărut la eveniment într-un dric în valoare de 100.000 de euro. În mașina respectivă se afla și Adriana Bahmuțeanu.

Anamaria Prodan a şocat pe toată lumea

Evenimentul monden a avut loc la clubul Face din București, multe vedete ale României fiind prezente acolo.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a purtat o ținută pe măsură. Ea a ales o rochie neagră, lungă, care să se potrivească cu limuzina funerară cu care a venit la petrecere. De altfel, respectivul dric este fabricat de Cadillac, un renumit producător de automobile de lux din SUA.

De altfel, nu este pentru prima dată când impresara apare în această mașină, căci ea a mai circulat recent cu vehiculul funerar pe străzile Capitalei.

Anamaria Prodan: „Când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb”

Anamaria Prodan și-a deschis o afacere în domeniul organizării de înmormântări, împreună cu Gabriela Lucuțar, asociata ei, conform Click.ro.

„Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp”, a spus Anamaria Prodan, potrivit sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed