Dan Petrescu a răbufnit după partida CFR Cluj-FCU Craiova. Ce spune antrenorul despre plecarea sa de la formația din Gruia

Dan Petrescu a răbufnit după partida CFR Cluj- FCU Craiova. Au apărut noi detalii și despre plecarea sa de la formația din Gruia.

Formația CFR Cluj a câștigat contra celor de FCU Craiova, scor 1-0, meciul de calificare în turul doi preliminar al Conference League.

Dan Petrescu a răbufnit după partida CFR Cluj-FCU Craiova

În ciuda victoriei celor de la CFR Cluj, antrenorul „feroviarilor” a afirmat că meciul cu FCU Craiova nu ar fi trebuit să aibă loc.

„Nu înțeleg de ce trebuie să fie meciul ăsta. Eu, dacă aș fi pe locul șapte, nu mi-ar plăcea să joc cu locul trei. Jocul ăsta nu trebuia să se joace. Bine că s-a terminat cu bine. A fost un meci greu.

Eu nu pot să intru în astea (n.r. acuzațiile de arbitraj ale celor de la U Craiova 1948). Trebuie să vorbiți cu ei, nu cu mine. Și eu am spus la fel despre CFR în toate cele 9-10 meciuri. Fiecare să spună ce vrea. E problema lor”, a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Tragerea la sorți pentru cel de-al doilea tur preliminar este programată pe data de 21 iunie. CFR Cluj ar putea juca cu echipe ca Maribor (Slovenia), Neftci Baku (Azerbaidjan), Pyunik Erevan (Armenia), Nordsjaelland (Danemarca) sau Dudelange (Luxemburg).

Mai apoi, în etapa decisivă pentru accederea în grupe, formația lui Dan Petrescu ar putea întâlni echipe precum Osasuna (Spania), Twente (Olanda), Bodo/Glimt (Norvegia) sau Beșiktaș (Turcia).

Dan Petrescu ar putea pleca de la formația din Gruia

Contractul tehnicianului cu cei de la CFR Cluj expiră abia peste un an, însă nu este exclusă ipoteza conform căreia plecarea sa să se producă mai devreme.

După partida cu FCU Craiova, Petrescu a declarat că urmează să poarte o discuție în acest sens cu Ioan Varga, patronul echipei clujene.

„Mâine (n.r. vineri) voi discuta cu domnul Varga. El trebuie să decidă, nu eu. Da, eu vreau să rămân la CFR, dar vreau să văd și ce avem pentru anul viitor, ce obiectiv, ce jucători.

Trebuie să avem o discuție mai lungă. Cred că și dacă pierdeam eram dorit de domnul Varga, dar trebuie să vedem în ce condiții. Vreau să fiu fără fotbal o perioadă, 7-10 zile. Să nu mai văd meciuri, să nu mai studiez. Sper să plec puțin, dar nu în România”, a mai afirmat Dan Petrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed