Decizie radicală a lui Ilie Năstase! Ce a putut să facă după ce a fost dat afară din casa lui Ion Ţiriac. Soţia acestuia a făcut dezvăluiri complete

Decizie radicală a lui Ilie Năstase! S-a aflat ce a putut să facă după ce a fost dat afară din casa lui Ion Ţiriac. Soţia acestuia a făcut dezvăluiri complete despre ultima mutare a primului număr 1 ATP.

Ilie Năstase şi soţia sa au luat o decizie radicală. Cei doi s-au mutat în Otopeni, într-o vilă cu trei etaje. Fostul mare jucător de tenis stă cu chirie în noua casă.

Decizie radicală a lui Ilie Năstase!

Ilie Năstase a făcut acest pas după ce, în urmă cu un an, era dat afară din apartamentul care facea parte din complexul de lux deținut de Ion Țiriac. Acolo locuise timp de doi ani. Era vecin cu Simona Halep.

Reprezentații complexului au refuzat să îi mai prelungească contractul pe o sumă simbolică lui Ilie Năstase. Acesta ar fi acumulat restanțe uriașe. La vremea respectivă, sportivul declarase: „A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri”.

Acum, s-a mutat împreună cu soția sa, Ioana Simion, într-o vilă cu trei etaje din Otopeni. Momentan, ei plătesc chirie, însă se gândesc să achiziționeze casa, care nu este deloc ieftină.

Ioana Simion a dat detalii despre noua locuință, conform click.ro. Ei dețin mai multe apartamente în Constanța, însă vin destul de des și în București. „Ne mutăm în casă nouă. O locuință din zona Otopeni, cu trei niveluri. Este foarte spațioasă, are trei băi, livingul este foarte mare plus bucătăria, după care la etajul unu sunt patru dormitoare, iar sus este mansarda care este imensă, este cât toată casa.

Momentan am ales să locuim câteva luni cu chirie în ea, pentru că vrem să vedem dacă ne acomodăm sau nu. Așa am vorbit cu proprietarul locuinței despre acest aspect și nu s-a opus deloc.

Mi-a plăcut foarte mult că are grădină în fața și în spatele casei, iar pe laterale are brăduți. Este tare frumos. Mie mi-a plăcut foarte mult casa aceasta și o să o cumpărăm într-un final.

Întâi, vreau să văd dacă mă simt bine în ea, pentru că nu este deloc o sumă de neglijat. Este o locuință scumpă. Este o casă foarte mare, nu o căsuță”, a declarat Ioana Năstase, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed