Adrian Mutu, dezvăluiri de senzație despre… soacră! Replica genială a Briliantului despre mama Sandrei: `Fii-sa îmi mănâncă mie ficații și eu, pe ai ei`

Adrian Mutu, dezvăluiri de senzație despre… soacră! Replica genială a Briliantului despre mama Sandrei. Mariana Bachici a rămas mască, a fost sunată în direct.

Antrenorul Rapidului a făcut senzație la ultima sa apariție relaxată, la podcastul lui Mihai Bobonete. Adrian Mutu a dat tot din casă.

De la relația sa de iubire cu actuala soție, Sandra, cea de-a treia doamnă Mutu, la cea cu soacra și până la relația cu mâncarea.

Adrian Mutu: ”Cu soacra am o relație bună!”

Adrian Mutu n-a avut nicio ezitare când a fost întrebat direct dacă ajută în căsnicie faptul că are o relație bună cu mama Sandrei, soția sa. „Da, ajută, e important. Cu soacra actuală, da, am o relație foarte bună”, a spus antrenorului Rapidului.

Briliantul a dezvăluit și faptul că Mariana Bachici știe și unde să ”lucreze” ca să fie iubită e ginere. Fiindcă dragostea trece prin stomac, evident.

”Hai să nu zic singurul lucru, trebuie să fiu atent la cuvinte Cel mai mult îmi place, atunci când gătește, sunt ficățeii, face niște ficăței extraordinari. Nu știu, cred că e rețeta ei”, a recunoscut Adrian Mutu la podcastul DA BRAVO! cu Mihai Bobonete.

Actorul a încercat chiar să afle ingredientul secret al soacrei lui Mutu. Și a sunat-o de pe telefonul fostului internațional făcându-i o farsă: ”M-a dat afară de la Rapid”, i-a transmis ”Bobiță” Marianei. După care a trecut la gastronomie, însă n-a smuls vreo informație. Decât o replică genială a lui Adrian Mutu: ”Fii-sa îmi mănâncă mie ficații și eu pe ai ei”…

Chef Mutu: ”Îmi place să gătesc, mă relaxează”

De asemenea, Adrian Mutu a împărtășit cu actorul și informații despre pasiunea lui pentru mâncare. Nu doar ca să o mănânce, știute fiind problemele sale cu greutatea, din acest motiv.

Mutu este chef amator. „Am făcut o singură dată sarmale. Am făcut și ardei umpluți. O sunam pe mama atunci când eram în Emirate. Îmi place să gătesc, pentru că mă relaxează. Dacă te uiți ce cuțite am, zici că sunt vreun bucătar. Știu să fac creveți, toate tipurile de paste. La sos e vrăjeala, șmecheria”, a mai povestit Adrian Mutu.

”Ciorbe, îți fac toate ciorbele, dacă vrei… Ceea ce-mi place foarte mult e mușchiul de vită Wellington. Nu am niciun secret, faci sosul ăla de ciuperci și trebuie să ții carnea la frigider, să fie rece, atunci când o gătești, rămâne mai suculentă.”, a explicat fostul golgheter al echipei naționale.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed