Victor Becali, decizie de ultimă oră! Achiziţie spectaculoasă a vărului lui Gigi Becali. Este oficial

Victor Becali, decizie de ultimă oră! S-a aflat ce achiziţie spectaculoasă a încheiat vărul lui Gigi Becali.

Vărul patronului de la FCSB a răscumpărat un apartament în valoare de 1,86 milioane de lei, imobilul fiind scos la licitație chiar de ANAF în luna martie a acestui an.

Victor Becali, decizie de ultimă oră

De altfel, Victor Becali a mărturisit că a făcut asta pentru a recupera prejudiciul din celebrul „Dosar al transferurilor”.

Apartamentul este situat la etajul 1 al unui bloc de pe Calea Floreasca din București. Acesta este compus din cinci camere și dependințe, având o suprafață totală de 118 mp, conform G4Media.

Anterior, imobilul a fost în proprietatea fraților Victor și Giovanni Becali, fiind achiziționat inițial în anii ’90. Acolo a funcționat primul sediul al companiei de impresariat pe care o dețin cei doi, „International Sports Management”, care poartă acum numele de „Becali Management”.

Potrivit sursei citate, licitația a fost deschisă de la 975.942 de lei, echivalentul a circa 196.743 de euro. Aceasta s-a închis la suma de 1.86 milioane lei, adică aproximativ 371.000 de euro.

„Da, dar sediul e tot acolo. Sediul e tot în apartamentul ăla. Tot eu l-am cumpărat. Ce, nu aveam voie sau ce? Nu l-a cumpărat nimeni în numele meu, eu l-am cumpărat. De ce ar trebui să-l cumpere cineva în numele meu? De ce aș fi avut ceva de ascuns, din moment ce este o licitație?

La licitație a participat o doamnă care plătea mai mult pe apartament, care a fost al fratelui meu. Era o chestie sentimentală să ne întoarcem acolo. Toate sentimentele trec pe la bani. Dacă avea prețul de un milion, nu îl mai cumpăram”, a afirmat Victor Becali, conform GSP.ro.

Totuși, valoarea de piață a apartamentului era, în 2022, potrivit Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate, de 531.000 de euro, astfel că Victor Becali a putut profita de un preț mult mai mic în cadrul licitației publice.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed