Gigi Becali, dat de gol! Cui a cedat-o, de fapt, pe FCSB. Dezvăluiri incredibile despre latifundiarul din Pipera

Gigi Becali a fost dat de gol! S-a aflat cui a cedat-o pe vicecampioana României. Au apărut dezvăluiri incredibile despre latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali s-a răzgândit! După ce Mihai Stoica a anunțat că patronul a cedat acțiunile pe care le avea la FCSB, acum se pare că acesta nu dorește să mai facă acest lucru.

Gigi Becali este în continuare patronul celor de la FCSB

Gigi Becali este în continuare patronul celor de la FCSB! Din informațiile oferite de Prosport, latifundiarul din Pipera amână să îi cedeze acțiunile de la formația „roș-albastră” surorii lui, Dominica Geambazi. Potrivit sursei menționate anterior, în momentul de față Gigi Becali deține 100% din societatea Fotbal Club FCSB SA.

Totuși, relațiile dintre latifundiar și sora sa rămân în continuare excelente. Cei doi dețin împreună o firmă radiată între timp. Aceasta se numea „SC Țînțaru SRL” și a fost deschisă în anul 1991, la puțin timp după Revoluție. În cadrul acestei firme, cei doi își împărțeau acțiunile, fiecare deținând 50% din societate.

Numele firmei menționate anterior vine de la o poreclă pe care patronul celor de la FCSB o avea în tinerețe, fiind cunoscut cu acest pseudonim printre prietenii săi, inclusiv printre foști fotbaliști români.

Latifundiarul își anunțase ieșirea din fotbal.

Latifundiarul din Pipera își anunțase ieșirea din fotbal. După arbitrajul din derby-ul cu Rapid, patronul celor de la FCSB declarase că va pleca de la vicecampioană, așa cum a mai anunțat și în alte perioade, când echipa sa nu avea rezultatele dorite.

Totuși, se pare că vechile obiceiuri ale „Țânțarului” nu se uită atât de repede. Cel mai probabil vom asista, din nou, la o răzgândire a șefului formației „roș-albastre”.

„Nu voi mai ţine nici acţiunile. Nici fetele nu vor. Au zis «Nu avem nevoie. Nu vrem balamucul ăsta». Am vrut să dau echipa ginerelui, dar fata mi-a zis să-i las bărbatul în pace. Poate pun echipa pe numele surorii până vând. Vom vedea la Registrul Comerţului cum fac cu echipa. Voi da echipa cuiva din familie care are bani”, a spus atunci Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed