Un fost internațional român nu s-a abținut. L-a făcut praf pe Andrei Chivulete: ‘Să-i retragă ecusonul FIFA’

Andrei Chivulete a decis să oprească meciul dintre Sepsi și FCU Craiova în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni. Comisia de Recurs a anunțat că partida se va rejuca, anulând hotărârea Comisiei de Disciplină care dăduse câștig de cauză covăsnenilor.

Florin Prunea l-a atacat dur pe arbitru și crede că acesta ar trebui să fie sancționat aspru.

Propunerea lui Florin Prunea

Fostul portar le-a propus celor de la CCA să îl delege la meciul de pe 16 martie tot pe Andrei Chivulete, dar să nu primească niciun ban. În plus cere ca arbitrul să rămână și fără ecusonul FIFA.

„Decizia de rejucare a meciului Sepsi – Craiova este una normal. Este ce doreau cam toți oamenii de fotbal din România. Însă, FRF trebuie să ia acum măsuri de urgență împotriva lui Goga și Chivulete.

Acest domn Octavian Goga (n.r – observatorul de la Sepsi – FCU Craiova) trebuie demis de urgență din funcția de vicepreședinte al FRF. Trebuie retras din corpul observatorilor.

Iar acest Andrei Chivulete trebuie trimis și la rejucarea partidei, dar de această dată trebuie să arbitreze meciul ăsta gratis. Nu trebuie să i se mai dea barem, că l-a luat o dată pentru doar 26 de minute de joc.

Apoi, după meci el trebuie retras și de pe lista FIFA. Acest arbitru nu merită să aibă ecuson FIFA. Nu are valoare de așa ceva”, a tunat Florin Prunea, potrivit Prosport.

În urma deciziei Comisiei de Recurs, FCU Craiova a urcat pe locul 6 în clasamentul din SuprLiga, loc de play-off, în timp ce Sepsi este pe 7.

Distribuie articol:

COMENTARII

5 COMENTARII

  1. PRUNEA ESTE UN ZEVZEC. Chivulete a procedat corect ca a oprit meciul. Daca nu oprea meciul nu se stie unde se ajungea cu asemenea scandari. Poate scandarile persistau pe toata durata meciului ceea ce nu era corect. Cu aceasta ocazie trebuie intervenit in legi,regulamente etc pentru asemenea situatii. Acest meci poate fi un moment de cotitura in legislatia insuficienta. CHIVULETE NU TREBUIE SANCTIONAT, In lipsa unei legislatii clare a ales lucru cel mai bun a intrerupt un meci. Am vazut cati destepti au intervenit in discutii TV. Ca asa sau asa totul in lipsa unei legislatii specifice.Cine il sanctioneaza pe chivulete este un odios. Transmite-ti aceasta informatie la FRF. Sunt un iubitor de fotbal corect. Daca CHIVULETE nu oprea meciul se dadea apa la moara.

    • Citeva observatii. oare ce anume strigau suporterii maghiari in paralel cu cei romani? Ai asistat la meciuri de fotbal , handbal, ce vrei, cu echipe din Ungaria in care se striga doar „tiganii” ? Cui anume s-or fi adresat? Ai auzit scandari din tribune asupra suporterilor rapidisti? Cioara, tigani…. ce vrei. Dar despre oile de la FCSB . Sau despre modoveni, olteni,,,,. Nu ca ar fi in regula, dar ar dispare sportul la noi. O alta problema majora la acel meci , este faptul ca nu s-a cerut scoaterea din stadion a spectatorilor problema. Asa era corect. Pentru ca altfel, am sa pun o problema interesanta, vin fanii CFR sau Farul la meciurile FCSB, striga ceva….. 0-3. Pe urma, aceasta masura nu o iei la meciul cutare. Anunti ferm la inceputul campionatului, prima etapa…. sbang. Asa, bineinteles ca la meciul direct….. pare mai mult aranjament romanesc, daca nu alte chestii.

      • Concluzia ; este necesara legislatie pentru asemenea situatii. Politia nu avea voie sa intervina pentru scoatere din tribune a scandalagiilor si nici altcineva pe baza legala.Restul sunt probleme de EDUCATIE

  2. Stai si te crucesti cate solutii dau unii specialisti in acest domeniu (FOTBAL) ca trebuia facut asa ba asa totul in lipsa unei legislatii clare in aceste situatii.CHIVULETE a luat solutia corecta nu avea alternativa. Sustinerea mea sa ajunga public. Orice solutia alegea CHIVULETE tot el ere de vina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed