Cutremur în cazul Victor Pițurcă! Fostul selecţioner, de urgenţă, la Tribunalul București. Ministru cu greutate, la audieri

Victor Pițurcă a mers la Tribunalul București pentru a contesta măsura controlului judiciar. Fostul selecționer al României consideră că sancțiunea primită este prea dură. Acesta trebuie să respecte o serie de reguli cât timp se află sub control judiciar.

Victor Pițurcă s-a prezentat la tribunal în jurul orei 12.00. În acest timp, procurori DNA continuă audierile în dosarul în care e vizat Pițurcă. Claudiu Năsui va fi și el audiat.

Cutremur în cazul Victor Pițurcă!

„Nu e momentul să vorbim acum”, a declarat Claudiu Năsui. care era ministru al Economiei în perioada cercetată de către procurori. Apoi a detaliat. „Sunt martor. Trebuie să colaborăm cu toate organele. Da. Eu am făcut multiple plângeri la DNA când am vazut că este ceva în neregulă”, a spus fostul ministru.

Victor Pițurcă, fiul său Alexandru Pițurcă și șeful Romarm Gabriel Țuțu au fost reținuți 24 de ore, apoi au fost eliberați sub control judiciar. Fostul selecționer și fiul său sunt cercetați în dosarul privind achiziționarea unor măști de protecție neconforme pentru MApN în perioada pandemiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed