Pițurcă i-a luat mii de euro la un zar, dar prietenul la nevoie se cunoaște: `Am rezolvat problema cu COVID-ul și a rămas Pițurcă vinovatul?! E o chestie regretabilă!`

După ce și-a ispășit condamnarea în celebrul ”Dosarul Transferurilor”, Gigi Nețoiu a rupt-o cu ieșirile în presă. Milionarul a devenit scump la vedere și a fost zgîrcit cu aparițiile în public. În plus, a ajuns extrem chiar și atunci când apare la vreun stadion.

Recent însă, ”Comandantul” a fost cooptat în structura clubului din Voluntari, ca și consilier, așa că și-a făcut remarcată prezența pe stadionul ”Anghel Iordănescu”.

Nețoiu a și fost însoțit la una dintre apariții de Victor Pițurcă, împărțind o lojă. Îi leagă o prietenie lungă .și ore în șir de… table sau alte jocuri de noroc pe care de obicei le câștiga Pițurcă.

sursa: Libertatea

”Mai făceam o tablă cu Mitică, Nețoiu. Dar nu-mi mai. Nu-mi mai place să joc, să joc pe bani, să le iau banii prietenilor mei? Nu-mi mai place!”, mărturisea recent Piți în podcastul ”Tare de tot”.

Nețoiu a vorbit și el recent despre Pițurcă și despre dosarul în care este acum implicat fostul selecționer. Piți a ajuns în cătușe la DNA, și a petrecut și 24 de ore reținut, în dosarul măștilor neconforme ROMARM.

„Cred 100% în nevinovăția lui. E o chestie… am rezolvat problema cu COVID-ul și a rămas Pițurcă vinovatul?! E o chestie regretabilă ceea ce i se întâmplă, dar sunt sigur că e nevinovat”, a spus Gigi Neţoiu despre Victor Piţurcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed