Probleme mari pentru cei de la FCSB! S-a accidentat înaintea derby-ului cu CFR. Nu mai face deplasarea în Ardeal

Vicecampioana României se pregătește de un duel de foc la Cluj împotriva campioanei României și liderul la zi, CFR Cluj.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, le-a dat o veste proastă fanilor! Sorin Șerban s-a accidentat la un antrenament și nu va face deplasarea la Cluj.

FCSB – CFR, derby de foc în Gruia

MM Stoica a anunțat că FCSB nu se va putea baza pe trei jucători în partida cu CFR-ul. Suspendații Coman și Dawa și Sorin Șerban din cauza unei accidentări.

”Avem 18 jucători de câmp valizi pentru deplasarea asta. Nu vor face deplasarea Șerban, care s-a accidentat la antrenament acum două zile, și suspendații Coman și Dawa”, a spus Mihai Stoica, la conferința de presă premergătoare derby-ului din Gruia.

Leo Strizu, antrenorul din acte al FCSB-ului, se declară optimist înaintea derby-ului din Gruia în ciuda celor trei absențe din lot.

„Mergem la Cluj încrezători, am uitat meciul trecut, echipa este bine mobilizată, mergem să luăm 3 puncte. Ne interesează doar să câștigăm. De orice meci depind șansele la titlu. Trebuie să facem în așa fel încât să aducem victoria de partea noastră, să rămână puncte mai puține. Din punctul meu de vedere, campionatul se joacă.

Toată lumea are de învățat din asemenea jocuri, dar vreau să-l uităm foarte repede (n.r. – meciul cu Farul). Va fi un meci foarte greu, dar mergem să câștigăm. A durat foarte puțin (n.r. – șocul), băieții s-au mobilizat și au trecut peste.

(Reporter – Cum pot marca jucătorii dvs. cu CFR?) Foarte simplu, ne bazăm pe jucătorii noștri, mai ales pe jucătorii din atac care au calitate și valoare. Mergem să câștigăm. Ca să câștigăm, trebuie să înscriem. (Reporter – Merge și Omrani la Cluj?) Toată lumea merge. (Reporter – Și Edjouma?) Da. Și Omrani și Edjouma fac deplasarea la Cluj!”, a spus Leo Strizu la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed