Cine este iubitul Arynei Sabalenka. Campioana de la Australian Open i-a distrat pe toți cu declarația despre partenerul său / Foto

Aryna Sabalenka, câștigătoarea de la Australian Open, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un fost jucător de hochei.

Jucătoarea din Belarus a dezvăluit că a câștigat râvnitul trofeu exact la 20 de ani distanță de când Konstantin Kolstov debuta în NHL. Fostul sportiv a jucat la Pittsburgh Penguins și a practicat acest sport aproape 18 ani.

„Soarta”, a scris sportiva în dreptul fotografiei cu iubitul său.

Sabalenka a reușit să stârnească hohote de râs la conferința de presă de după meciul cu Elena Rybakina atunci când a vorbit despre iubitul ei. Aceasta a spus că până să câștige trofeul cea mai frumoasă zi din viața ei fusese cea în care l-a cunoscut pe Kolstov.

„Cred că cea mai frumoasă zi din viața mea până acum fusese cea în care l-am cunoscut pe iubitul meu. Cred urmărește acest interviu, așa că îi transmit pupici (n.r. râde)”, a declarat Aryna Sabalenka.

Aryna Sabalenka și Konstantin Kolstov au postat de-a lungul timpului mai multe fotografii pe Instagram, dar nu se știe exact de când sunt într-o relație.

Sabalenka: „Toată lumea știe că sunt din Belarus”

Aryna Sabalenka este prima jucătoare ce câștigă un turneu de Grand Slam sub steag neutru. Asta după ce organizatorii Australian Open au eliminat steagurile Rusiei și Belarusului din dreptul sportivilor care reprezentau aceste țări. Mai mult, australienii au decis să nu graveze numele țării pe trofeul câștigat de jucătoarea din Belarus.

„Cred că toată lumea știe că sunt jucătoare din Belarus. Asta e! Va fi asta o mare problemă în țara mea? Așa cred. Cred că oamenii vor fi mândri de mine. Dar cred că mă voi întoarce la Miami. Locuiesc acolo acum”, a spus campioana de la Australian Open la conferința de presă, de la Australian Open.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed