Mesajul Peluzei Cătălin Hâldan, înainte de șocul cu U. Cluj! Dinamo poate bifa cea mai cruntă premieră

Duminică, 29 mai, ar putea devenit o dată însemnată în calendarul alb-roșu. O dată însemnată cu negru, însă, pentru că echipa lui Dușan Uhrin Junior este cu spatele la zid. Câștigă la o diferență de 3 goluri sau ”moare”.

Mai concret, este ultima șansă firavă pe care Dinamo o mai are ca să nu părăsească Liga I. ”Câinii roșii” riscă să retrogradeze pentru prima dată în istoria lor, în Liga a II-a, mai ales că în manșa tur a barajului cu Universitatea Cluj, a fost 0-2.

Ultrașii au avut un mesaj special pentru fotbaliști, mai ales că barajul cu U Cluj va fi ultimul meci care se va juca pe actuala arenă din Ștefan cel Mare.

„Duminică începem demolarea stadionului Dinamo! Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ.

Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute! La București, ACASĂ, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemeni Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre!

Nu e momentul să dăm în jucători! Au fost greșeli, dar am dominat repriza secundă, arătând că suntem echipa mai valoroasă. Am avut două bare și trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge.

Putem întoarce ghinionul și putem întoarce rezultatul! NU S-A TERMINAT! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1! Luptăm până la capăt! Pe viaţă şi pe moarte”, a fost mesajul scris al celor din Peluza Cătălin Hîldan.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed