Antrenorul lui Silkeborg e pregătit! Nielsen știe că la București va juca o altă FCSB: `Sunt sigur că vor face modificări`!

După ce le-a dat roș-albaștrilor cu terenul în cap acasă, Kent Nielsen și-a dat seama că ceva a fost putred doar în Danemarca. Gigi Becali nu vrea sub nicio formă să fie umilit și la București, așa că antrenorul lui Silkeborg e convins că Nicolae Dică va alinia cea mai bună garnitură a FCSB-ului în returul în care va beneficia și propriilor fani.

”Așteptăm meciul împotriva celor de la FCSB. Ne-am asigurat, grație rezultatelor, că avem șanse în toate competițiile la care luăm parte.

Va fi un meci diferit, vom juca pe un stadion fantastic, este absolut unic. Suporterii lor sunt entuziaști și vom avea o misiune mult mai complicată, însă suntem pregătiți.

Întotdeauna este diferit atunci când joci în deplasare, mai ales în competițiile europene. Sunt sigur că cei de la FCSB vor face anumite modificări, dar, indiferent de ce vor face, vom întâlni o echipă aflată sub presiune în campionatul intern.

Trebuie să abordăm jocul într-o manieră ofensivă. Vor încerca să pună presiune și să ne țină departe de poartă. Trebuie să dăm dovadă de calitate”, a declarat Kent Nielsen, antrenorul celor de la Silkeborg, potrivit Bold.dk, citat de digisport.ro.

„Probabil să fie supărați suporterii, dar eu îi anunț acum că va fi cea mai bună echipă. Dacă eu spun că vom spăla rușinea, e posibil ca oamenii să vină, nu?

Nu pot să am pretenții, pentru că am greșit față de ei. 25.000-30.000, nu știu (n.r. – câți spectatori așteaptă pe Arena Națională). Mă mulțumește și un 2-0, mă mulțumește victoria, dar mi-aș dori să spălăm rușinea.

Trebuie să ne gândim la bani. Dacă n-ai bani, te duci la faliment ca Dinamo. Suporterii trebuie să vadă spectacol, iar eu să iau 500.000 de euro. E o avere”, a recunoscut Gigi Becali la Pro Arena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed