Este oficial. Anunț de ultim moment. Unde se joacă Dinamo – CSA Steaua

Dinamo – CSA Steaua din etapa a 6 din Liga 2 se joacă vineri, de la ora 21.30. Clubul din Ștefan cel Mare a anunțat printr-un comunicat faptul că partida se va disputa pe Arena Națională.

Dinamo a încercat să joace pe stadionul Arcul de Triumf, iar ministrul sportului Eduard Novak anunța că a a făcut toate demersurile. În final însă, meciul se va juca pe Arena Națională.

„La meciul de astăzi, suporterii noștri au avut foarte puține bilete la dispoziție, însă prezența lor s-a simțit foarte mult. Pentru meciul cu CSA am închiriat Arena Națională, tocmai pentru că știm ce fel de suporteri avem și cât de mult contează prezența lor.

O peluză plină va oferi un imens avantaj echipei, iar pentru adversar va fi ca un zid de netrecut. Pe Arena Națională, ai noștri au realizat cele mai frumoase coregrafii. Multe dintre ele au făcut înconjurul lumii. Suporterii vin la stadion și pentru acest spectacol, unde nu avem rival.

Vineri seară vom avea ocazia să arătăm și în tribune ce înseamnă Dinamo și să arătam tuturor ceea ce poate fi Dinamo la fiecare meci, de acum înainte. Este un mesaj și către investitori, pe care îi așteptăm la derby, unde vor avea ocazia să vadă acel fenomen numit Dinamo, care trece cu mult dincolo de fotbal.

În același timp, prezența masivă a suporterilor noștri reprezintă și un ajutor financiar extrem de important pentru club. Suntem siguri că și jucătorii noștri se vor ridica la înălțimea atmosferei din tribune și că vor realiza o partidă memorabilă”, au transmis, într-un comunicat comun, Vlad Iacob (administrator special Dinamo 1948) și Eduard Ziriakus – Galan (președinte DDB).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed